free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Νικολακάκης 5-0 το Κορωπί

Πεντάσφαιρος εμφανίστηκε ο Νικολακάκης στο τελευταίο του ματς στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ αφού επικράτησε με σκορ 5-0 του Κορωπίου και τερμάτισε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Ο Νικολακάκης ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 10′, μετά από σέντρα του Εγιουρούμ και αυτογκόλ των παικτών του Κορωπίου, κάνοντας πιο εύκολο το έργο τους για τη νίκη. Στο 32′ η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς και με το κοντινό σουτ του Εγιουρούμ, προηγήθηκαν με 2-0. Το Κορωπί είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο, με τις απουσίες να είναι αρκετές και τον Νικολακάκη να δείχνει πιο επικύνδινος. Στο 35′ ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε, καθώς ο Πιτσούνης έκανε το 3-0 με όμορφη ατομική ενέργεια και έδωσε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του ενώ, στο 80′, αυτή τη φορά με σκόρερ και πρωταγωνιστή τον Μαβίδη ο Νικολακάκης, ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, διαμορφώνοντας το 4-0.

Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε και το τελικό 5-0.

Για το Κορωπί, ο Ιφαντής (γεν. 2001) αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση.

Καλύτεροι από το Νικολακάκη οι Πιτσούνης, Μαβίδης και ο 17χρονος Τσουζίνοφ.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Γουρνιάς, Μαραγκού.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Τσουζίνοφ, Νίκας, Πάσσαρης, Γεωρφίου, Μαβίδης, Εγιουρούμ, Καλογήρου (60′ Παπαδόπουλος), Καβάσης (46′ λ. τρ. Σοφιάνοφ), Πιτσούνης (70′ Σταύρος), Μουκάνης.

ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Παπαθεοδώρου, Καμπουράνης, Βατίστας (80′ Μέγας), Αλεξίου, Κοντιζάς (46′ Λυμπερόπουλος), Ιφαντής, Βλάχος (75 Σεϊτάι), Κάλλης, Μουτζάκας, Μαστρογιάννης, Πετράι.

Related posts

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ – Α.Π.Ο. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1-0 (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Ολυμπιακός Αγ.Στεφάνου-Γλυκά Νερά ζωντανά στο αbola.gr την Κυριακή 30/8 στις 18.00

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε σήμερα (13/2) στην Ανατολική Αττική

Abola Team