free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
20 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχω απαντήσει»

 

Για τις επόμενες ημέρες μετέθεσε τις εξελίξεις που αφορούν την παραμονή του στον πάγκο του Αστέρα Χαϊδαρίου ο τεχνικός Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

 

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος περνάει για τον Αστέρα Χαϊδαρίου το ιδιαίτερα ευαίσθητο «κομμάτι» που αφορά τις εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία. 

Η αξιομνημόνευτη δουλειά του Βασίλη Τσιάκαλου στην διάρκεια της φετινης περιόδου, όπου οδήγησε την νεοσύστατη ομάδα των δυτικών προαστίων σε μία πολύ καλή παρουσία στον πολύ ανταγωνιστικό τέταρτο όμιλο τη Γ’ ΕΠΣΑ συνδυασμένη με ελκυστικό ποδόσφαιρο, μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου. 

Σε αυτό το πλαίσιο οι ιθύνοντες του σωματείου των δυτικών προαστίων έχουν ήδη προσεγγίσει τον νεαρό προπονητή, με την προοπτική να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αναγνώριση της μεθοδικής του δουλειάς. Με την πλευρά του Βασίλη Τσιάκαλου να επιφυλάσσεται ακόμη να απαντήσει. 

Ο νεαρός τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου μιλώντας στο «Αbola.gr»  κατέστησε σαφές ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουεμ , θα έχει ξεκαθαρίσιε το θέμα παρμαονής του: 

«Ακόμη είναι όλα ανοικτά σε ό,τι αφορά την παραμονή μου. Η διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου έχει δείξει διάθεση να ανανεώσουμε τη συνεργασία μου, όμως εγώ ακόμη δεν έχω απαντήσει οριστικά. Κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο, όταν και θα έχω πιο χειροπιαστά πράγματα στο μυαλό μου». 

Φιλικό στο Πέραμα με τον τοπικό Ολυμπιακό θα δώσει τη προσεχή Τετάρτη ο Αστέρας Χαϊδαρίου (8 μ.μ.), όπου ο Βασίλης Τσιάκαλος ενδέχεται να προβεί σε νέες δοκιμές παικτών

Related posts

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Μοιράστηκαν βαθμοί και εντυπώσεις (φώτο)

abola10

Άτταλος-Λαρισαϊκός 0-3

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (27/11/22)

Abola Newsroom