free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καλογερόπουλος: «Απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας»

Τον ενθουσιασμό του για την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ εξέφρασε ο προπονητής της Αναγέννησης Πετρούπολης Σάκης Καλογερόπουλος.

 

Μεθυσμένη Πολιτεία θυμίζει η Αναγέννηση Πετρούπολης με αφορμή την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Β’ Κατηγορία. 

Η ομάδα των βορειοδυτικών προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο συντριπτικά μεγαλύτερο «κομμάτι» της σεζόν κατέκτησε πανάξια το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ Κατηγορία κατακτώντας παράλληλα και τον τίτλο του πρωταθλητή στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Ο αρχιτέκτονας της ανόδου Σάκης Καλογερόπουλος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τους ποδοσφαιριστές του: 

 «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για αυτό που πετύχαμε. Τη δεδομένη στιγμή απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας. Κόποι, οι οποίοι κράτσαν για διάστημα μία τριετίας. Την πρώτη σεζόν που βρέθηκα στην  ομάδα κατακτήσαμε την ένατη θέση, αποδίδοντα ςόμορφο ποδόσφαιρο,  πέρυσι αν και ήμασταν στην πρώτη δυάδα μέχρι τα Χριστούγεννα, κυρίως λόγω απειρίας χάσαμε έδαφος στον δεύτερο γύροι και τερματίσαμε στην πέμπτη θέση,για να έρθει η φειτνή σεζόν, όπου πετύχαμε τον στόχο της ανόδου κατακτώντα ςπαράλληλα και το πρωτάθλημα. Γργονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Αναγέννησης Πετρούπολης, για να προσθέσει: 

 

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει από τώρα να κάνουμε τα πλάνα μας έχοντας την προοπτική της επόμενης σεζόν, όπου θα πραγματοποιήσουμε τηνεμφάνισή μας στα γήπεδα της Β’ ΕΠΣΑ. Θα ζυγίσουμε όλα τα δοδμένα και θα αποφασίσουμε»

 

Related posts

ΑΕ Ιλίου-Ερμής Ειρ. Ηρακλείου 1-3

Abola Team 3

«Εξαιρετικός ο Δρογγίτης»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΈΛΗΣ: Προχώρησε σε απολύμανση των γραφείων του

Abola Team