free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με Μαυρίκο στο τιμόνι

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή ανακοίνωσε το Δάσος Χαϊδαρίου.

 

Ο Δημήτρης Μαυρίκος αποτελεί οριστικά κι αμετάκλητα τον νέο τεχνικό καθοδηγητή του Δάσους Χαϊδαρίου.  

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες συμφώνησαν σε όλα με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος θα κληθεί την νέα σεζόν να οδηγήσει τους «πρασινοκίτρινους» στον δρόμο των επιτυχιών στον μαραθώνιο της Γ’ ΕΠΣΑ. 

Ο νέος προπονητής του Δάσους Χαίδαρίου μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Κ-17 του Ατρομήτου Αθηνών, με την οποία είχε να επιδείξει αξιοζήλευτο έργο. 

Επίσης έχει να επιδείξει θητεία σε αρκετές ομάδες των ερασιτενχικών κατηγοριών της Αθήνας, όπως οι Ολυμπιακός Λιοσίων και Κεραυνός Πετρούπολης 

Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου Σωτήρη Θεοδώρου στο «Αbola.gr» με αποδέκτη τον Δημήτρη Μαυρίκο είναι ενδεικτικές του σεβασμού που εμπνέει: 

«Αισθανόμαστε πολύ ευτυχείς για την έναρξη της συνεργασίας μ’ έναν ιδιαίτερα αξιόλογο κι επιτυχημένο προπονητή, όπως είναι ο Δημήτρης Μαυρίκος. Η μεθοδικότητά του,  οι προπονητικές του γνώσεις, η κουλτούρα του, όπως επίσης και η συνέπεια του να δουλεύει πολύ με ακαδημίες μας ώθησαν στην απόφαση να του εμπιστευθούμε τα ηνία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε να έχει καλή επιτυχία στην ομάδα μας»

 

 

 

 

Related posts

Ακριτίδης: «Δύσκολο ματς με Ιπποκράτη»

abola10

Ο Κατσιμπούλας στο ρόστερ της Άμιλλας Περιστερίου

Abola Team

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (2 και 3/12) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3