free page hit counter
16.7 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πανίσχυρη διοίκηση για τον ΑΟ Χαϊδαρίου

Ισχυρό διοικητικό κορμό με πολλά καινούρια πρόσωπα απέκτησε η δημοφιλής ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

 

Νέα πανίσχυρη διοίκηση απέκτησε ο Α.Ο. Χαϊδαρίου. Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου, συστάθηκε διοικητικός κορμός, ο οποίος απαρτίζεται από αρκετά καινούρια και στιβαρά στελέχη, τα οποία έχουν εκφράσει την επιθυμια τους να ενισχύσουν καταλυτικά το δημοφιλές σωματείο στην προσπάθεια, που θα καταβάλλει την προσεχή σεζόν στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά, στο νέο ΔΣ μετέχουν οι Σωτήρης Παπαϊωάννου, Αρης Χρονόπουλος, Φώτης Δημητρακόπουλος, Γιώργος Βουρλούμης, Πέτρος Καραβίτης, Νίκος Καραβίτης, Κώστας Μαχαλιώτης, Αντώνης Χατζηκωνσταντίνου, Νίκος Καλαποθαράκος, Μανώλης Τουρλός, Χρύσανθος Μπότας, Γιώργος Χατζηδάκης, Γιώργος Κατσίνης, Χρίστος Χριστούλης, Ηλίας Καστρίσιος, Θεοφιλόπουλος, Παναγιώτης Σπίνουλας, Δημήτρης Σίνης, Δημήτρης Ντζουγάνης και Σταύρος Μπαλοδήμας. 

Αμέσως μετά την επανεκλογή του, ο μέχρι τώρα πρόεδρος του ΑΟΧ, Σωτήρης Παπαϊωάννου, δήλωσε: 

 «Με αίσθημα συγκίνησης αλλά και χαράς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης που με εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν  σε εμένα και στους πολύτιμους συνεργάτες μου τις τύχες του συλλόγου. Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα μέλη ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επαναφέρουμε σύντομα την ομάδα εκεί που τις αρμόζει, δηλαδή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ομάδα έχει ανάγκη όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν με την εγγραφή τους ως μέλη. Τέλος, ευχαριστώ την προηγούμενη διοίκηση που μου πρότεινε να ασχοληθώ με την ομάδα και πάντα ήταν και είναι δίπλα μου και σήμερα, σε κάθε προσπάθεια για την ομάδα»

 

Related posts

Ο Ζαχαρωτάκης υπέγραψε στον ΠΑΟ Αγίου Δημητρίου

Abola Team

Ευθύμης Σούρας στο ΓΣ Καισαριανής

abola10

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 23/9 και 24/9 σε Α’ και Β’ ΕΠΣΑ

Abola Team 3