free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Τον Παντελή Κάλη απέκτησε ο Παμπαιανικός που ξεκινάει προετοιμασία στις 7 Αυγούστου

Με μεθοδικές κινήσεις ουσίας συνεχίζει να “λειτουργεί” μεταγραφικά ο δημοφιλής και ιστορικός Παμπαιανικός η διοίκηση του οποίου δίνει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες του συλλόγου, παράλληλα.

Ξεκινώντας από το πρώτο “κομμάτι” και στο πλαίσιο των κινήσεων ουσίας μεταγραφικά αποκτήθηκε ο 30χρονος αμυντικό χαφ Παντελής Κάλης. Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παμπαιανικό στον οποίο επέστρεψε ο οποίος με την εμπειρία του αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 7 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο Παιανίας με τεχνικό δίδυμο τους Ευγένιο Τσέρτο και Γιάννη Καρδιανάκη.

Η προετοιμασία του εφηβικού τμήματος με τεχνικό δίδυμο τους Ευγένιο Τσέρτο και Βαγγέλη Κοτρουζίνη ξεκινάει στις 28 Αυγούστου.

Οι ακαδημίες αποτελούμενες από τους Παίδες και Παμπαίδες ξεκινάνε στις 4 Σεπτεμβρίου με προπονητή τον Νώντα Κουτρουμάνο. Το ίδιο ισχύει και για τα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Αστεράκια όπου τεχνικό δίδυμο θα είναι οι Άρης Τσαγδής και Σωτήρης Τσιγάρας.

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

O γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βάρης Γιώργος Μπουργάνης σε συνέντευξή του στο abola.gr

Τάσος Ζαφειρίου

Τα σημερινά (27/10/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom