free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική ισοπαλία με σκορ 1-1 το Κερατσίνι με το Αιγάλεω

Ισοπαλία,1-1,  παραχώρησε το Κερατσίνι απέναντι στο Αιγάλεω σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Σχιστού “Παναγιώτης Σαλπέας”.

 

Οι “Ροσονέρι” ξεκίνησαν δυνατά και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ όταν ο  Διάκος έβγαλε όμορφη μπαλιά από τη μεσαία γραμμή για το Ντούλια  που κατέβασε ωραία τη μπάλα και με ωραίο δεξί σουτ άνοιξε το σκορ.

 

10 λεπτά αργότερα, το Αιγάλεω ισοφάρισε, όταν σε λανθασμένη υπόδειξη του Ρέφερι σε ακούσιο χέρι του Μπατή, ο  Παπουτσής ισοφάρισε .

 

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό,με το Αιγάλεω να έχει δοκάρι στο 32 ,όταν το απευθείας χτύπημα φάουλ του Σταύρου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπότου και κάπως έτσι έληξε το ημίχρονο.

 

Στην επανάληψη, η κεφαλιά του Σαπαλίδη βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπότο,με το Κερατσίνι να ανεβάζει την απόδοση του και να απειλεί πρώτα με το σουτ του Παπασπύρου στο 54, το οποίο μπλόκαρε ο Κατσούλης, ενώ στο 56, η κεφαλιά του Μπατή ,από φάουλ, απο τα δεξιά του Ντούλια έφυγε άουτ.

 

Στο 73, το Κερατσίνι απείλησε, εκ νέου, το Σιάνο που από κοντά δεν  μπόρεσε να νικήσει τον κίπερ του Αιγάλεω ,που πέντε λεπτά αργότερα έδιωξε δύσκολα τη λόμπα του Παπασπύρου.

 

Με το Αιγάλεω να απειλεί και πάλι με τον Σπαλίδη, αλλά ο Λευκόπουλος έκανε δύσκολη απόκρουση.

 

Κερατσίνι:  Μπότος-Σκεντεράι-Σιγάλας-Μπατής-Βαττής-Παπασπύρος-Γκιάτης-Διάκος-Μπερνιδάκης-Kαλογιάννης-Ντούλιας

 

Επαιξαν και οι: Μουστάκας-Σιάνος-Λευκόπουλος-Χονδρουδάκης Γ. -Θωμαϊδης και τρεις παίκτες υπο δοκιμή

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλιας Καλοπητας) Γιωρας (46′ Κατσούλης), Παπουτσής (46′ Μειμάρογλου), Δάρρας (65′ Αρβανίτης), Κοντιζας (46′ Κοντιτζάς) , Τζαφεράκος (46′ Ιωαννίδης), Σκοπελίτης (65′ Ναυπλιώτης), Γούλας (65′ Σταύρου Θ.) Τουλουβασίλης (46′ Σαπαλίδης), Σπανός (46′ Ψυχογιός), Η. Σταυρου (65′ Τσαρκάνι), Βέρμπης (65′ Παπαδόπουλος)

Related posts

Πανελευσινιακός: Πένθος για τον χαμό του Φώτη Κολιού…

Γιώργος Ανανίδας

Μία μεταγραφή και ένα διαζύγιο στον Ασπρόπυργο!

Abola Team 2

Τρεις ακόμα παίκτες παρελθόν από την Κηφισιά

Abola Team 2