free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκησε τον Γιούχτα, ανακοίνωσε Καργιώτη ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος επικράτησε του Γιούχτα (4-2) ενώ ο Χρήστος Καργιώτης θα είναι ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ομάδας της Ν. Αλικρνασσού.

Φιλική νίκη με 4-2 για τον Ηρόδοτο επί του Γιούχτα (4-2) ενώ ο Χρήστος Καργιώτης θα είναι ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ομάδας της Ν. Αλικρνασσού.

Στο έκτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του Ηροδότου ο Γιούχτας άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1 με τον Καστελιανάκη για να ισοφαρίσει στις αρχές της επανάληψης ο Μωραΐτης.

Το 2-1 έκανε ο Σπύρου για τον Γιούχτα και το 2-2 έκανε ο Παπαδάκης. Ο Μωραΐτης σκόραρε ξανά κάνοντας το 3-2 και ο Φραγκουλάκης το 4-2.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης επέλεξε για αρχική ενδεκάδα:

Κασμερίδης, Μπαλάφας, Μπάμπης, Γαρεφαλάκης, Αργκιλέσι, Μωραΐτης, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Προβυδάκης, Έντισον.

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης, Φουκαράκης, Μπιλτσάρι, Παναγιωτάκης, Κανδηλάκης, Παρθενιάδης.

Και η ανακοίνωση για τον Καργιώτη:

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Καργιώτη Χρήστο, ο οποίος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου».

Δυνατά επιστρέφουν στην προετοιμασία οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, που αυτή την εβδομάδα θα δώσουν δύο δυνατά φιλικά στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, όσο περνάει ο καιρός, ανεβάζει τις απαιτήσεις του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών το, θέλοντας να είναι έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Για αυτό το λόγο ο έμπειρος τεχνικός αυτή την εβδομάδα έκλεισε δύο δυνατά φιλικά αρχής γενομένης αυτό της Τετάρτης (30/8) με τον Κισσαμικό, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, και τον ΠΟΑ το Σάββατο (2/9).

Σε αυτά τα δύο φιλικά οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» θα προσπαθήσουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να καθιερωθούν στην πρώτη ενδεκάδα της ομάδας.

Related posts

Χωρίς Γιαλούση ο Ηρόδοτος απέναντι στον Αήττητο Σπάτων

Abola Team 2

Φιλική «τριάρα» για Ιάλυσο

Abola Team 2

Και με τη… βούλα στην Χαλκίδα ο Μπλάνκο!

Abola Team 2