free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Ισοπαλία με σκορ 1-1 Μικρασιατική και Βύζας Μεγάρων

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι με διαιτητή τον Αντι Χαμπηλάι Μικρασιατική και ο Βύζαντας Μεγάρων στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Περάμου αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε αγώνα προετοιμασίας 1-1.

 Ο Βύζαντας σαφώς βελτιωμένος με το πρώτο παιχνίδι στην παραλία είχε στο πρώτο ημίχρονο την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή. Η ομάδα του Γιάννη Μπότση προηγήθηκε στο σκόρ 25’ με πέναλτι που κέρδισε ο Δρίτσας και μετέτρεψε σε γκόλ ο Γιώργος Κλωνάρης 0-1. Νωρίτερα στο 17’ ο πρώτος είχε σούτ στο δοκάρι.

 

Στην επανάληψη η Μικρασιατική που αξίζει να σημειωθεί ότι στάθηκε σκληρό καρύδι έφερε το μάτς στα ίσια με πέναλτι στο 87’ . Στην φάση ο τερματοφύλακας του Βύζαντα Νίκος Ξενάκης έδιωξε την μπάλα με τα χέρια και παρενέβει ο Ζουμπουρλής που έπεσε μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Στέφανος Φουρνάρης 1-1. Yπήρχαν διαμαρτυρίες για την απόφαση του εν λόγω ρέφερι στην φάση του πέναλτι.

 

Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων καθώς και ουδέτεροι.

 

Δεν αγωνίστηκαν από τον Βύζαντα οι τραυματίες: Λιούρας, Μουσκάι, Μήτσος Ανδ, Ανδρέου, και ο Νίκος Λάλας(άρρωστος).

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ(προπονητής Χάρης Κουστέρης): Παπακωνσταντίνου, Καλαιτζής Ν, Φουρνάρης, Συριανός, Βοιδήλας, Κούρσος, Ζουμπουρλής, Βαγιανός, Λουκίδης, Καραμπλάκας, Νότας.

ΠΑΓΚΟΣ: Υφαντής, Καλαιτζής Αλ, Κάμπαξης, Χαμπηλάι, Ρήγας, Κουτσουμπής, Γ. Κουφής.

 

ΒΥΖΑΝΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Γιάννης Μπότσης): Κατσικούρης, Δέσκος, Καζάλας, Εμετό, Χατζηπαππάς, Πάρης Κλωνάρης, Δρίτσας, Κουρκούτης, Γιώργος Κλωνάρης,Διονυσόπουλος, Παναγιωτόπουλος.

ΠΑΓΚΟΣ: Ξενάκης, Μπεζανί, Μαρινόπουλος, Πανταζής, Βουρνάζος, Λιόσης, Βασίλαινας, Τσίγκρης, Μαυρονάσιος.

 

 Επόμενα φιλικά για τις δύο ομάδες το Σάββατο ο Βύζας θα αγωνιστεί στο Στάδιο στις 18:00 με το φορμαρισμένο ΑΟ Χαιδαρίου ενώ η Μικρασιατική την Κυριακή θα αγωνιστεί  στο Ζευγολατιό στις 18:00 με τον Αρη Βοχαικού Κορινθίας.

Related posts

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (10 και 11/2) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (2 και 3/12) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Τα πλήρη αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (3 και 4/3) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3