free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Η Νέα Ιωνία 3-0 την Τερψιθέα-Πολλές οι επώνυμες παρουσίες στο ματς

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Νέα Ιωνία του Δημήτρη Σπυριδόπουλου αφού νίκησε στην έδρα της την Τερψιθέα με σκορ 3-0.

Κινητήριοι άξονες για τη Νέα Ιωνία στο ματς αυτό που έγινε σήμερα το πρωί-της Κυριακής 1/10 ήταν οι Κουτσιούμπας και Χρούσης οι οποίοι αλώνισαν στην αντίπαλη άμυνα ενώ μεγάλο παιχνίδι επίσης έκαναν οι Πρισιμιτζής, Θερμός, Κοντής, Στακάϊ ακόμα και ο Τριάντης όσο αγωνίστηκε.

Στο 13′ από πλαγιοκόπηση και σέντρα του Κουτσιούμπα ο αρχηγός της Νέας Ιωνίας Βογατσάς με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 49′ και μετά από συνεχή πίεση της Νέας Ιωνίας ο Ζώτος με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Νέα Ιωνία.

Το τελικό 3-0 έγραψε στο 52′ π Στακάϊ με σουτ αφού πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του γκολκίπερ Εξαρχάκου στο σουτ που επιχείρησε ο Ράπι.

Ο γκολκίπερ της Τερψιθέας Εξαρχάκος πραγματοποίησε σωτήριες αποκρούσεις σε τετ-α-τετ σουτ του Κουτσιούμπα στο 32′ και στο 41′ και σε τετ-α-τετ σουτ του Πρισιμιτζή στο 76′.

Στο 50′ ο Μπονιάκος της Τερψιθέας βρέθηκε μπροστά από τον γκολκίπερ Κώνστα ωστόσο άργησε να σουτάρει ακόμα και να “σπάσει” την μπάλα δίπλα του ενώ στην εξέλιξη της φάσης ζήτησε ανατροπή του από τους αμυντικούς.

Πολύ καλός ο διαιτητής Νικολάου, άριστοι οι βοηθοί K. Μαχαίρας και Όντος, άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Ανδρέας Νταγιάκος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Κώνστας, Κοντής, Θέρμος, Πρισιμιτζής, Μπιρμπίλης(64′ Βιδίστα), Στακάϊ, Χρούσης, Βογατσάς, Ράπι(79′ Μάντεσης), Πανταγιάς(68′ Γεωργόπουλος), Κουτσιούμπας(62′ Τριάντης).

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Εξαρχάκος, Ριζάς, Ζώτος(68′ Μπελεβώνης), Δρακούλης, Γιαννακόπουλος, Στυλιανίδης, Διαμαντής(59′ Σκούρας), Τσακλάνος, Σκουμπουρδής, Μπονιάκος, Μυλωνάς(51′ Μουράτης).

Το ματς παρακολούθησαν ο γνωστός καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας, οι τεχνικοί Λάκης Σμυρνής του Ολυμπιακού Λιοσίων, Γιάννης Γαζής του Παλαιού Φαλήρου, Σπύρος Παπακανέλλος, ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, ο ποδοσφαιριστής του Ηφαίστου Περιστερίου Αχμέτ με το μικρό αγοράκι του, ο γενικός αρχηγός της Νέας Ιωνίας Φώτης Σταματάκης και από την ΕΠΣΑ οι Στυλιανού, Πατρικάκος και ο Ουσταμπασίδης ο γνωστός παλαίμαχος άσος της Νέας Ιωνίας. 

Σε διάλογο που είχαν πριν την έναρξη του δευτέρου ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λάκης Σμυρνής και ο άσος της Νέας Ιωνίας Πρισιμιτζής ο πρώτος απευθυνόμενος στον δεύτερο χαριτολογώντας είπε: “Για ένα ημίχρονο σε θέλω”. 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 28-29/1

Abola Newsroom

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Άγιαξ Ταύρου επικράτησε με 4-0 του Άρη Πετρούπολης, στο μεταξύ τους φιλικό.

Abola Team 2

Χαραλαμπόπουλος: «Θα τα πάμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια»

Γιώργος Ανανίδας