free page hit counter
16.4 C
Αθήνα
20 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Μας μένει μία πικρία»

Την άποψη ότι η ομάδα του θα μπορούσε με λίγη καλύτερη διαχείρηση να φτάσει στη νίκη επί του Ολυμπιακού Λιοσίων εξέφρασε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

Στην απώλεια της κορυφής του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας υποχρεώθηκαν οι Τράχωνες με τη εντός έδρας ισοπαλία 1-1 που υποχρεώθηκαν απέναντι στον δυνατή κι επικίνδυνο Ολυμπιακό Λιοσίων.  

Αποτέλεσμα, το οποίο δνε άρεσε στον προπονητή Γιάννη Κουσάνα, ο οποίος στις δηλώεις που παραχώρησε, κατέστησε σαφές ότι οι ποδοσφαιριστές του με λίγη καλύτερη διαχείρηση θα μπορούσαν εύκολα να είχαν διατηρήσει το υπέρ τους σκορ και να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να φτάσει στην ισοφάριση:

«Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι από την εντός έδρας ισοπαλία. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα, που δεν έχει χάσει εκτός έδρας, όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Γενικότερα ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρώτο ημ΄χρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, διάστημα, όπου ευτυχήσαμε να προηγηθούμε., ενώ στο δεύτεορ μέρος η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε μέτρια αγωνιστικά επίπεδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή των Τραχώνων, για να προσθέσει:

«Μας μένει μία πικρία κυρίως για τον τρόπο που οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι θα μπορύσαμε να είχαμε κάνει μία καλύτερη διαχείριση και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σαφέστατα δεν υπάρχει τον όμιλό μας ομάδα που να μπορεί να κάνει το «30Χ30», αφού οι διαφορές μεταξύ όλων των ομάδων είναι πολύ μικρές, ωστόσο όταν κάνεις πρωταθλητισμό, νομίζω ότι οφείλεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα παιχνίδια σου και να μην δίνεις δικαιώματα στους αντιπάλους σου».

 

Κάταγμα ο Ζυγοκώστας 

Ραντεβού με την ατυχία του είχε ο Βαγγέλης Ζυγοκώστας. Ο 18χρονος αμυντικός των Τραχώνων σε μία ανύποπτη φάση της αανμέτρηης χτύπησε στο χέρι του σοβαρά και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει υπσοτεί κάταγμα στον καρπό .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σμυρνής: «Ήταν το πιο παραγωγικό μας παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Εν αναμονή εξελίξεων στον Χαραυγιακό

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10