free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να παραμείνουμε ταπεινοί»

Σκληρή δουλειά και πνευματική συγκέντρωση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας συνιστά ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

Ιδανικότερο ξεκίνημα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ δεν θα μπορούσαν να περιμένουν στους Τράχωνες. 

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων δείχνοντας πολύ καλά είγματα γραφής επέρασε νικηφόρα από το Βύρωνα επικρατώντας 1-0 του Αθηναϊκού και πέτυχε την τρίτη διαδοχική του νίκη, που του επέτρεψε να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας να επιδείξει  το απόλυτο. 

Ο τεχνικός του συλλόγου Γιάννης Κουσάνας, ωστόσ,ο δεν πετάει στα … σύννεφα και με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» φρόντισε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της απαιτητικής συνέχειας: 

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη επί του Αθηναϊκού, αλλά μέχρι εκεί. Συνεχίζουμε σε,μνά και ταπεινά. Σσε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει αυτές οι τρεις νίκες που έχουμε πετύχει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος να μας χαλάσουν το μυαλό και να μας αποπροσανατολίσουν. Αυτό που προέχιε, είναι να μείνουεμ ταπεινοί και να προχωράμε βήμα- βήμα» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των Τραχώνων, για να προσθέσει: 

«Σε καμία περίπτωση δεν παμε για πρωτάθλημα. Αυτό, που πρωτίστως μας ενδιαφέρει, είναι να διατηρήσουμε την καλή αγωνιστική μας εικόνα μέχρι τέλους. Με ψυχραιμία και όρεξη για πολλή δουλειά έοχυμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να προετοιμαστούμε για την πολύ δύσκολη συνέχεια, που μας περιμένει, αρχής γενομένης από τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Μικρασιατικό. Να είμαστε πνευματικά δυνατοί και να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση να δουλεύουμε».

 

 

 

 

Related posts

Ασημάκης: “Ο ΓΣ Αργυρούπολης έγραψε ιστορία” (βίντεο)

abola10

Αναζητούν εξεύρεση διοικητικής λύσης στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Άλωσε την Αργυρούπολη η Αγία Παρασκευή!

abola10