free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Ενθαρρυντική η εικόνα μας για τη συνέχεια»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στο Χολαργό παρουσιάζεται ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

Με ισοπαλία 1-1 από την έδρα του Χολαργού απέδρας εο Άρης Πετρούπολης, δείχνοντας κατά βάση πολύ καλά δείγματα γραφής. 

Η εν γένει εικόνα της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό  Αλέξη Γκλεγκλέ, ο οποίος έδωσε το στίγμα του για τη κρίσιμη συνέχεια που περιμένει τη ομάδα του στον «μαραθώνιο» του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.  

«Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη εν γένει απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Δείξαμε αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής ενόψει της δύσκολης συνέχειας κι ευελπιστούμε όλοι μας να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα απέναντι στον Χολαργό, βρήκαμε, όμως τη δυναμη να αντιδράσουμε ισοφαρίσαμε και στη συνέχεια χάσαμε πληθώρα σπουδαίων ευκαιριών να πάρουμε ακόμη και την νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αλέξη Γκλεγκλέ, για να προσθέσει: 

«Θεωρώ ότι κατά βάση ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι,  γεγονός το οποίο μας επιτρέπει να είμαστε περισσότερο αισιοδόξοι ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει απέαντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης, τον οποίο φιλοξενούμε. Χρειαζόμαστε πάση θυσία τη  νίκη, ώστε να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία και να εξακολουθήσουμε να είμαστε σε επαφή με την κορυφή

Related posts

Τα Σούρμενα 2-1 εκτός τον Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3

Το Χαλάνδρι 2-1 τα Σούρμενα

Abola Team 3

“Χ”ωρίς εκπλήξεις το ντέρμπι Ηλιούπολη – ΠΑΟ Ρουφ

Abola Newsroom