free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Χ”ωρίς εκπλήξεις το ντέρμπι Ηλιούπολη – ΠΑΟ Ρουφ

Το μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής ήρθε ισόπαλο 0-0 με τους δύο πρωταγωνιστές της κατηγορίας να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.
Η λευκή ισοπαλία έδωσε συνέχεια αγωνίας στο πρωτάθλημα μιας και οι τέσσερις βαθμοί διαφοράς του Ρουφ με την Ηλιούπολη παρέμειναν σταθεροί αλλά έδωσαν και την ευκαιρία να πλησιάσουν και άλλες ομάδες για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.
Στα του αγώνα το Ρουφ ήταν αυτό που επικράτησε στο περισσότερο μέρος καθώς η Ηλιούπολη αν και γηπεδούχος δεν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες ώστε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να μειώσει τη διαφορά.
Στις ελάχιστες φάσεις για το πρώτο ημίχρονο τα σουτ του Σταύρου (Ηλιούπολη) αλλά και του Τετει (ΠΑΟ Ρουφ) δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη τύχη.
Η μεγάλη στιγμή για την Ηλιούπολη ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό όταν ο Σαλαπατας σούταρε αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Από πλευράς Ρουφ, ο Ρούπι έκανε ένα όμορφο μπάσιμο, όμως η μπάλα έφυγε άουτ στο 77ο λεπτό.
Προς τη λήξη του αγώνα ο Τζώρτζης σούταρε ψηλά έξω και η Ηλιούπολη σε σουτ του Γαγγου είδε τον Κουνάδη να “κατεβάζει ρολά” και να αποκρούει κρατώντας ουσιαστικά το μηδέν παθητικό και την πολύτιμη ισοπαλία ως το τέλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντέρμπι διεξήχθη σε ομαλούς ρυθμούς με παρουσία αστυνομικής δύναμης αλλά και τους οπαδούς των δύο ομάδων να πανηγυρίζουν σε κόσμια επίπεδα χωρίς να δώσουν κανένα λόγο για οτιδήποτε άλλο εκτός από το ίδιο το ποδόσφαιρο.
Περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα εδώ.
Διαιτησία: Ευαγγέλου Α., Καρατζικας Α., Σαμοϊλης Δ.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ:  Τικταπανίδης, Σταύρου, Θυμιανος, Αγοραστός, Μπουτιβας, Γεωργιαδης, Γάγγος (87′ Κωτσερίδης), Ορφανός, Γκούγκας, Σαλαπατας. Φέρτης (63′ Αγκόλι)
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Ψαρράς, Βεναρδος (87′ Μπενα), Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τύρπος, Τεττέι, Ρούπι (90′ Τριανταφύλλου) Επιτροπακης (63′ Γεωργουδάκης), Δανασης (71′ Τζώρτζης).

Related posts

Οι Τράχωνες 1-0 εκτός το Καματερό

Abola Team 3

Όνειρα για πιο ψηλά κάνει ο Ρηγόπουλος!

abola10

Κινδιλίδης: «Η ομάδα δείχνει διαφορετική φιλοσοφία»

Kώστας Παλαιολόγος