free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσαβαλιάς: «Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε»

Το στίγμα του για τη δύσκολη συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Κώστας Τσαβαλιάς.

 

 

 

Στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ  υποχρεώθηκε ο Αθηναϊκός, χάνοντας στην έδρα του με 1-0 από τους Τράχωνες. 

Σ’ ένα παιχνίδι το οποίο παίχθηκε πάνω σε μία τεντωμένη κλωστή, οι «Λόρδοι» γνώρισαν την ήττα δεχόμενοι το γκολ στο 87ο λεπτό έπειτα από ένα μπέρδεμα που δημιουργήθηκε 

Ο τεχνικός Κώστας Τσαβαλιάς με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» φρόντισε να πάρει επάνω του την όλη κατάσταση, δίνοντας το έναυσμα για την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του: 

«Μετά την αποβολή μας στο 58ο λεπτό αποσυντονιστήκαμε σε μεγάλο βαθμό. Δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και τελικά δεχθήκαμε το γκολ, που έγκρινε την αναμέτρηση στο 87ο λεπτό, έπειτα από ένα μπέρδεμα στην άμυνά μας και ένα σουτ απελπισίας… Οι παίκτες μου πάντως, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθειά και την αγωνιστικότητά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Θα πρέπει να φανούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Τερψιθέα».

 

 

 

Related posts

Συνεχίζει με Ζαφειριάδη στην τεχνική του ηγεσία ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος ο Στέφανος Εστυλιανίδης από τον Αθηναϊκό

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Το ήθελε περισσότερο από εμάς ο Θρίαμβος»

Kώστας Παλαιολόγος