free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
17 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Οι παίκτες μου έδωσαν ό,τι είχαν!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την αγωνιστικότητα των παικτών του κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ παρά την εντός έδρας ήττα, εξέφρασε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

Στην πρώτη του εντός έδρας ήττα υποχρεώθηκε ο ΄Ηφαιστος Περιστερίου με θύτη τον ΠΑΟ Ρουφ με 1-2, ωστόσο, η εν γένει παρουσία της ομάδας ήταν εξαιρετική κι άκρως ενθαρρυντική για το μέλλον

Και το σημαντικότερο απ’ όλα, είναι το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» παρά την εντός έδρας ήττα διατηρήθηκαν ακλόνητοι στη κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Στοιχείο το οποίο αναμένεται να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την  κρίσιμη συνέχεια.

Ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός μιλώντας στο «Abola.gr» στάθηκε στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του τιμωρήθηκαν από τον αντίπαλο με δύο ολιγωρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστός στη συνέχεια και παρά το εις βάρος τους 0-2 προσπάθησαν πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν αν αλλάξουν την μοίρα του ματς.

«Δυστυχώς, δεχθήκαμε δύο τέρματα στα πρώτα λεπτά από κάποιες δικές μας ολιγωρίες, δίνοντας την δυνατότητα στην αντίπαλο ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ να προηγηθεί γρήγορα με 0-2. Στην συνέχεια πιέσαμε πάρα πολύ, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για να αλλάξουμε τη μοίρα του ματς, ωστόσο, δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση, αφού και ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ Ρουφ για την νίκη του, ωστόσο, από την πλευρά μου αισθάνομαι την ανάγκη να επιβραβεύσω τους ποδοσφαιριστές μου για τη προσπάθειά τους. Έδωσαν ό, τι είχαν. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι παρά την ήττα μας, διατηρηθήκαμε στην κορυφή, γεγονός το οποίο μας δίνει ώθηση και ψυχολογία, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας».

Related posts

Αθηναϊκός: «Ενίσχυση» στα γκολπόστ με Κακαβά

Nάσος Φακίδης

Γ.Σ. Ηλιούπολης: «Ολοι μαζί θα κάνουμε την Ηλιούπολη πιο δυνατή»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταμπουλίδης: «Παίζουμε την μισή παραμονή με Τερψιθέα!»

Kώστας Παλαιολόγος