free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζϊδης: «Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος»

Το στίγμα του για την δύσκολη συνέχεια, έσπευσε να δώσει ο προπονητής της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Στην πρώτη της φετινή ήττα στον «μαραθώνιο» του πρώτου ομίλου της Β’ΕΠΣΑ υποχρεώθηκε η Αλσούπολη, η οποία υποτάχθηκε με 2-0 στην ανωτερότητα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων δεν κατάφερε να φτάσει στα στάναταρ αποδοσης προηγούμενων αναμετρήσεων, με άμεση συνέπεια να μην καταφέρει να διαυρύνει το αήττητο σερί, που είχε δημιουργήσει στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης αντιμετώπισε με την απαιτούμενη ψυχραιμία το γεγονόςότι για πρώτη φορά στην διάρκει της φετινής περιόδου οι ποδοσφαιριστές του έφυγαν με … κατεβασμένο το κεφάλι, δίνοντας το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια:

«Θεωρώ ότι χάσαμε δίαια, αφού σε καμία περίπτωση δεν πιάσαμε το στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αναμετρήσεων. Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου εκμεταλλεύθηκε δύο στιγμιαίες αδράνειες της άμυνας και μας τιμώρησε. Αυτό, που θα ήθρελες να σημειώσω, είναι ότι αυτό που προέχει, είναι να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για τη δύσκολη, όσο και καθοριστική συνέχεια που μας περιμενει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηης με την Λυκόβρυση.

 Χάθηκε μία μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος.κι οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Πετρίδης: «Μία ακόμη νίκη με σπουδαία εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Η ΕΠΣΑ πήρε πρόσθετα μέτρα για τον κορονοϊό

Abola Team