free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
17 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Η ΔΕΗ 4-3 τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σε φιλικό και για την ακρίβεια σε εθιμοτυπικού χαρακτήρα παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (6/11) στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής “Μιχ. Κρητικόπουλος”, η ομάδα της ΔΕΗ νίκησε τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού με σκορ 4-3.

Δύο γκολ για την ομάδα της ΔΕΗ πέτυχε ο Λεοντιάδης και ένα ο Ζώης και το άλλο προήλθε από αυτογκόλ΄. 

Για τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού δύο γκολ πέτυχε ο Κρασώνης κι ένα ο Παν. Τομάρας ενώ εκπληκτικές αποκρούσεις έκαναν οι δύο γκολκίπερ Αστράς και Καλαμάκης στο δεύτερο ημίχρονο.

\Πριν το ξεκίνημα του αγώνα απονεμήθηκαν πλακέτες από την πλευρά της ΔΕΗ από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Κ. Μαλαταράς και τον Δημήτρη Τρανό, στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκη που έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησε το ματς μαζί με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, στον Δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο και στον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Παναθηναϊκού. Στην έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του δημοσιογράφου Δημήτρη Τσότρα που κάλυπτε τις εκδηλώσεις των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού. Διαιτήτευσαν άριστα οι Σ. Τσολκαίδης, Λ. Τσολακίδης, Π. Τσολακίδης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (Κόουτς Ν. Τζουνάκος): Αστράς, Οικονομίδης, Πατσιαβούρας, Γονιός, Σάμιος, Πέτρος Τομάρας, Φυλακούρης, Κρασώνης, Παν. Τομάρας, Λαγωνικάκης, Γραμματικός ενώ έπαιξαν επίσης οι Διαμαντόπουλος, Θυμιόπουλος, Κ. Παντέλης. Στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν ακόμα ο Κ. Μπατσινήλας. Το ματς επίσης παρακολούθησαν οι Αντώνης Αντωνιάδης και Τακης Ελευθεριάδης και τα μέλη της διοίκησης των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού Θεοφάνης, Ροκίδης. 

ΔΕΗ (Κόουτς Αχιλλέας Κουγιουμτζής): Καλαμάκης, Παπαδήμος, Θανάσης Παύλοβιτς, Λεοντιάδης, Ταμπουρατζής, Τραγανός, Σπαθάρος, Σινανίδης, Τερεζόπουλος, Καρίνος, Σκουφίτσας ενώ έπαιξαν επίσης οι Ντούμας, Χρήστου, Κολάτος, Πασπαλιάρης, Ράδης, Αγγελάκης.

Το ματς παρακολούθησε ο γνωστός τεχνικός και βετεράνος άσος Βασίλης Τζαλακώστας όπως επίσης ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα Βασίλης Αδαμάκης, η σύζυγός του Χριστίνα και αρκετός κόσμος.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και την ποδοσφαιρική αυτή εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ

Related posts

Ομάδα θαύμα η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS 4-1 την Αττική Οδό

Abola Team 3

Παλαίμαχοι Νέας Περάμου-ΑΕΚ παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό 20/11

Abola Team 3

Στα Πολιτικά Ευβοίας πηγαίνει την Κυριακή 27/5 η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS

Abola Team 3