free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Με δέκα παίκτες άντεξε και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ ο Ηρακλής Ελευσίνας

Παλικάρι στάθηκε στον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο εκτός έδρας ματς με τον Άτταλο Νέας Περάμου ο Ηρακλής Ελευσίνας.

Το συγκρότημα της Ελευσίνας αν και έμεινε με δέκα παίκτες πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης μετά το ισόπαλο εκτός έδρας 1-1.

Η ομάδα του γηραιού που είχε για κορυφαίο παίκτη τον γκολκίπερ Μάνθο Τσακιλτζίδη αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 70’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσεβά.

 

Προηγήθηκε ο Ηρακλής με τον Χρήστο Γεωργιάδη 33’ και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Κουσίδη.

 

Την μερίδα του λέοντος και την πρόκριση στην προσφυγική ομάδα φαίρνει ο έμπειρος πορτιέρο του Ηρακλή ο οποίος έκανε σωτήριιες επεμβάσεις σε διαδοχικά σούτ των Στρατιδάκη, Κουσίδη, Μαριόλη.

 

Η ομάδα του Ατταλου αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών των Ομαρ, Γαλανού, Ασλανίδη, Κοντόσταυλου. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν μειώνει την επιτυχία του Ηρακλή Ελευσίνας.

 

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Αλιάγας. Βοηθοί: Δημόπουλος-Νατσιόπουλος. Παρατηρητής αγώνα Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

 

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ(προπονητής Σάκης Δέδες): Μουκέας,Χωραβάτης(45’ Ελεζι),Παπαδόπουλος(71’ Τζελάι), Μαργιόλης Γ, Καλαιτζίδης, Μπαγδάτογλου, Κουσίδης, Στρατιδάκης, Μαριόλης Ν, Απαζίδης, Χριστοδουλίδης(73’ Δρομούσης).

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κατσάφαρος): Τσακιλτσίδης, Τζαφέρης, Κάτσος, Διγκράν, Πατσιονίδης Κ, Πέππας, Τσεβάς, Κόρμαλης, Κατσάφαρος (68’Γκόρος), Γεωργιάδης(78’Μουράτι), Κώνστας)88’Σκαμαντζούρας).

 

 

Related posts

«Τρίποντο» με Νταγιάντα για Ζωφριά

Nάσος Φακίδης

Και ευχαριστημένος να είναι!

Abola Team

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Κυπέλλου (Τετάρτη 8/11) και οι κλήσεις στις Μικτές στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3