free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πάγωσε» στην Μόσχα ο Παναθηναϊκός

«Ναυάγησαν» οι «πράσινοι» χάνοντας από την Κίμκι με 78-61 κι έχασαν πολύτιμο έδαφος για μία θέση στην πρώτη προνομιούχο τετράδα της Ευρωλίγκα.

 

 

«Πάγωσαν» στα … περίχωρα της Μόσχας οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για μία εκτός έδραςνίκη επί της Κίμκι, γνωρίζοντς «βαριά» ήττα από το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα εμ 78-61 

Πλέον οι δύο ομάδες έχουν πλέον το ίδιο ρεκόρ (14-9) με το τριφύλλι να κινδυνεύει να χάσει το πλεονέκτημα έδρας, αφού ίδιο ρεκόρ έχει και η Ζαλγκίρις (η οποία σε πιθανή ισοβαθμία υπερτερεί των πρασίνων). Το μόνο… θετικό του αποψινού «ναυαγίου», έχει να κα΄νει με το ενδεχόμενο ότι ο Παναθηναϊκός υπερτερεί της ρωσικ΄ςηομάδας σε περίπτωση τελικ΄ςη ισοβαθμίας λόγω της ευρείας του νίκης με διαφορά 28 πόντων στο ματ;ς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ (σ.σ. 93-65)  

Ντεμπούτο έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Τζέιμς-Πέιν, με τον πρώτο να έχει κάποιες καλές εμπνεύσεις στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έβγαλε διάθεση, έχει το κορμί για να «σκεπάσει» τη ρακέτα, αλλά… ψαχνόταν. Δεν διασώθηκε κανείς από τον Παναθηναϊκό, με τον Πασκουάλ να δείχνει «μπλεγμένος» στο ροτέισον και την «ανάγκη» να παίξουν όλοι, κάτι που δεν βγήκε σε καλό. 

Κάκιστος επιθετικός ο Νικ Καλάθης, με τους «πράσινους» σ εκανένα σημείο της αναμέτρησης να μην πείθουν ότι μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο 

Επίσης, αρνητικοί οι Παππάς, Γκιστ, Ρίβερς

14 πόντους σημείωσε ο Σίνγκλετον, αλλά είχε τρομερά «θέματα» στην άμυνα, 11 έβαλε ο Τζέιμς, άλλους τόσους και ο Ντένμον που έβαλε κάποια σουτ όταν όλα είχαν λίγο-πολύ κριθεί. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σβεντ με 20 πόντους (1/7 τρίποντα), 16 πρόσθεσε ο Γκιλ, 9 πόντους και 10 ριμπάουντ είχε ο Χάνεϊκατ.

 

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 46-31, 63-46, 78-61 

Related posts

Τουπάν διετίας στον Ολυμπιακό

Kώστας Παλαιολόγος

Επαγγελματική νίκη ο Παναθηναϊκός, 73-82 τον Κολοσσό

Abola Team 3

Η ΑΕΚ 71-70 στο μπάσκετ τον Παναθηναϊκό

Abola Team 3