free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Οι παίκτες μου είναι πραγματικοί λεβέντες!»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί της Ανθούπολης εστίασε ο τεχνικός ηγέτης της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό της βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου μέχρι το … επόμενο, πραγματοποίησε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, με τη δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ανθούπολης με 1-0. 

Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στο ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να ψαλιδίσει την διαφορά που την χωρίζει από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου στους δύο πόντους, εκμεταλλευόμενη την εντός έδρας ήττα του από τον Κεραυνό Γλυφάδας με 1-2. 

Ο τεχνικός ηγέτης Ανδρέας Μαντζούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να αναφερθεί με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για τηνμαχητικότητα και το σθένος των παικών του σε μία αναμέτρηση, όπου η ομάδα του παρατάχθηκε με πολλέ και σημαντικές ελλείψεις: 

«Πήραμε μία τεράστια νίκη απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίαλο και σε μία δυνατή έδρα.  Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στο 75ο λεπτό και με έξυπνη τακτική και αφοσίωση στο αγωνιστικό μας πλάνο, κατορθώσαμε να διατηρήσουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι ο συντριπτικά περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν νεαροί και προέρχονται από τις υποδομές μας είναι πραγματικοί λεβέντες. Φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία εάν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι επιτεύχθηκε χωρίς αρκετά βασικά στελέχη μας, που συγκροτούν τον βααικό μας κορμο. Ο λόγος για τους τραυματίες Ανδρέα Μυλωνά, Κώστα Ελευθεριάδη, Κώστα Καρζή, τον Μιχάλη Ρέτσο, που απουσίαζε στην Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους, ενώ από το 45’ στερηθήκαμε και των  υπηρεσιών του Γιώργου Ελευθειάδη, που υπέστη λουμπάγκο» αρκέστηκε να σημειώσει ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών της Θύυελλας Αγίου Δημητρίου, για να υπογραμμίσει: 

«Πλέον μειώσαμε τη διοαφορά που μας χωρίζει από τον πρω τοπόρο ΑΟ Ιλίου στους δύο βαθμούς και επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι , που έχουμε να δώσουμε μαζί του την ερχόμενη αγωνιστική. Πρόκειται για μία πολύ οργανωμένη  και ποιοτική ομάα., η οποία προηγείτια στον όμιλό μας από τις πρώτες αγωνιστικές . Από την πλευρά μας έχουμε την ευκαιρία με νίκη να περάσουμε στην κορυφή και να πετύχουμε αποφαιστικόβ ήμα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου»

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Το μόνο που με νοιάζει είναι το γήπεδο!»

«Βόμβες» με Καλαμάκη και Ταμπάκη ο Ζέφυρος Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

«Καμπάνες» σε παράγοντες…

Abola Team