free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αθανασόπουλος: «Νίκη σε κάθε ματς με καλό ποδόσφαιρο»

Το στίγμα του αλλά και την εν γένει φιλοσοφία που διέπει την ομάδα του, ανέλυσε ο Γενικός Γραμματέας και εκτελών χρέη προπονητή της Θύελλας Περιστερίου Θόδωρος Αθανασόπουλος.

 

 

 

 

Στην λεωφόρο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερη η Θύελλα Περιστερίου χάρη στη σπουδαία της νίκη με 2-0 στο γειτονικό ντέρμπι επί του Γαλαξία.

Αποτέλεσμα, το οποίο εκτόξευσε στα ύψη την ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο του νεανικού συλλόγου των δυτικών προαστίων το οποίο κυνηγάει με πάθος το αποτέλεσμα σε κάθε ματς, ανεξαρτήτως δυναμικότητα αντιπάλου.

Κάτι, το οποίο τονίζει στις δηλώσεςι του ο Γενικός Γραμματέας κι εκτελών χρέη προπονητή Θόδωρος Αθανασόπουλος:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπάλου, όπως είαι ο Γαλαξίας. Σε προηγούμενα παιχνίδια η τύχη μας είχ γυρίσει την πλάτη κι έτσι δεν μπορούσαμε να εξαργυρώσουμε με κάποια θετικά αποτελέσματα τις πολύ καλές μας εμφανίσεις, Από τη στιγμή, όμως, όπου η θετική εικόνα της ομάδα μας διατηρήθηκε και η ομάδα μας σφύζει από υγεία, ήρθε και η νίκη. Απέναντι στον Γαλαξία αποδώσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, βγάλαμε τρομερές συνεργασίες και ειδικά του γκολ του Αλέξανδρου Ματάι ήταν για χάι λάιτς» ήταν η αρχική επισήμανση του Θόδωρου Αθανασόπουλου, για να προσθέσει:

«Εμείς θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Σε όλα τα παιχνίδια θα παλεύουμε για την νίκη, αποδίδοντας παράλληλα όμορφο ποδόσφαιρο και βασιζόμενοι σε παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές μας»

Στα θετικά της αναμέτρησης με τον Γαλαξία συγκαταλέγεται και το εξαιρετικό ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα στόπερ από τον Κολωνό Βασίλη Φραγκούδη 

 

 

 

 

 

Related posts

Καββαδίας: «Πετύχαμε νίκη ανόδου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Έμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητος ο Κεραυνός Πετρούπολης

Παντελίδης Mάνος

Διαγόρας Αιγάλεω-Ελαφρά Ταξιαρχία 0-1

Abola Team 3