free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη γοήτρου ο Ερμής Ζωνιανών, 1-0 την Παλαιόχωρα

Νίκη γοήτρου πήρε ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Παλαιόχωρας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

 

Ο ΑΟΠ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και έμεινε στο… μηδέν. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Λεματιέ και πήραν το τρίποντο. Μπήκαν, βέβαια, καλύτερα στον αγώνα και μόλις στο 7’ είχαν δοκάρι με τον Πλουσή.

 

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν… στροφές στην επανάληψη, απείλησαν με τους Δρακάκη (60’, 64’) και Προβατίδη (70’, 75’), αλλά δε βρήκαν το… δρόμο προς τα δίχτυα. Για το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη άτυχος στάθηκε ο Μεντίνα, που πέρασε σαν αλλαγή στο ματς και τραυματίστηκε σε σύγκρουση που είχε λίγο πριν το τέλος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μεταφέρθηκε, μάλιστα, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Γιαννόπουλος, Ρουμπάκης, Πρωτογεράκης, Χατζηβασίλης, Νηστικάκης, Γιακουμάκης (78’ Γεμιστός), Σκουτέλης Σταθόγλου, Λεματιέ, Πλουσής (75’ Κοτζαδάκης), Ηλιόπουλος

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ: Γύπαρης, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Θεοδωράκης, Παπαδόπουλος, Κερμενίδης, Ρουσάκης (46’ Προβατίδης), Λάσπαντζης, Δρακάκης, Κοντογιάννης (60’ Δ. Μανουσάκης), Βργκοτς (65’ Μεντίνα)

 

Πηγή: athlitiko

Related posts

Τσάκος στον Ακράτητο

abola10

Επιστροφή στην Θύελλα Ραφήνας του 18χρονου αμυντικού Βαγγέλη Παπαδόπουλου

Ρένος Γιαμπουράς

Αστέρας Βάρης: Ντεμπούτο οι νεοαποκτηθέντες

Abola Team