free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διαζύγιο με Σούλη Παπαδόπουλο στον Αστέρα Αμαλιάδας-Ο “πόλεμος” τώρα αρχίζει” λένε στην ομάδα!

Παρελθόν από τον Αστέρα Αμαλιάδας αποτελεί ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος

 

Απρόσμενη εξέλιξη στον Αστέρα Αμαλιάδας. Για προσωπικούς λόγους ο Σούλης Παπαδόπουλος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία και πλέον ο σύλλογος της Αμαλιάδας αναζητά προπονητή.

 

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας το πρωί της Τρίτης (1/5): «Λύθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον τεχνικό κ. Σούλη Παπαδόπουλο. Οι προσεχείς εξελίξεις θα είναι άμεσες και σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τη συνέχεια του θέματος».

 

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε «αντίο» μετά από μια τρομερή σεζόν. Ο Αστέρας κατάκτησε το πρωτάθλημα μετά από 40 + χρόνια, με τον Έλληνα τεχνικό να είναι αήττητος και την ομάδα να διεκδικεί την άνοδο στη Football League μέσω των μπαράζ.

 

Το διαζύγιο ήταν σε φιλικό επίπεδο καθώς οι δύο πλευρές έχουν άριστες σχέσεις.

Στο μεταξύ σε ανάρτηση του Αστέρα Αμαλιάδας επισημαίνονται τα εξής:

Για να έρθει η ήττα στο πρώτο ματς των μεγάλων μπαράζ ανόδου για τη Β’ Εθνική, στην Κρήτη από τον Ηρόδοτο, έγιναν πολλά (που ήδη καταγράφηκαν αναλυτικά στα αμέσως προηγούμενα ρεπορτάζ): Και διαιτητικές αδικίες, και λάθη, και ατυχία.

 

Όμως, οι υποχρεώσεις …τρέχουν και η πιο κρίσιμη πλέον, έρχεται ΤΩΡΑ! Ο Αστέρας είναι υποχρεωμένος να σηκωθεί ξανά όρθιος και να παλέψει σκληρά! Το πιο μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό της Τετάρτης με τον Αήττητο Σπάτων στην Αμαλιάδα(έναρξη 5.00).

 

Εξάλλου δεν χάθηκε ακόμα τίποτα. Απομένουν πέντε ολόκληρες αγωνιστικές στις οποίες όλα μπορούν να συμβούν. Μπορεί να χάθηκε η «μάχη της Κρήτης», αλλά δεν χάθηκε ο …πόλεμος. Και για την ακρίβεια, αυτός ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!

 

Όλα πήγαν …στραβά!

 

Το παράξενο πρώτο ματς, μένει στο παρελθόν. Εκεί όπου αρχικά καλά οργανωμένος πίσω από τη μπάλα ο Αστέρας, δεν είχε επιτρέψει στον γηπεδούχο Ηρόδοτο να γίνει απειλητικός κι ο οποίος δεν είχε σε όλο το πρώτο ημίχρονο καμιά ευκαιρία (μόνο ένα-δυο σουτ πολύ άουτ και μια φορά ουσιαστικά να πατάει περιοχή, με μια κεφαλιά επίσης άουτ).

 

Τη μεγάλη στιγμή του πρώτου μέρους την είχε ο Αστέρας, ο οποίος έχασε κλασική διπλή ευκαιρία με Μπουντόπουλο και Κέρι, στις ισάριθμες αποκρούσεις του γκολκήπερ.

 

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, πάλι ο Αστέρας είχε κλασική ευκαιρία με τον Μπαρμπαρούση από κοντά στο φάουλ-γέμισμα του Κέρι.

 

Ο Αστέρας όμως έμεινε με δέκα παίκτες στο 54′, λόγω “εύκολης” αποβολής από τον διαιτητή Λάμπρου (Εύβοιας), του απρόσεκτου Ρόβα με δεύτερη κίτρινη για φάουλ με το οποίο ανέκοψε αντεπίθεση σαφώς μακριά από την περιοχή.

 

Εκεί τα πράγματα άλλαξαν άρδην, καθώς κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, “στράβωσαν όλα”! Μετά την αποβολή ο Ηρόδοτος ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να βγάλει αριθμητική υπεροχή στα άκρα. Το 1-0 λίγα λεπτά μετά ήταν επίσης ένα πλήγμα για τον Αστέρα, καθώς προήλθε από σαφώς κακή εκτίμηση του Τσάμη, σε μια κεφαλιά του Ετόφ. Η ψυχολογία γύρισε υπέρ του Ηροδότου, ο οποίος και με τη βοήθεια της διαιτησίας έφτασε και στο 2-0 με ανύπαρκτο πέναλτι! Η δεύτερη αποβολή, του Μαρουκάκη, πριν καλά-καλά μπει μεσα, σε ένα σημείο που είχε αρχίζει να πιέζει ο Αστέρας για τη μείωση (είχε και μια “ύποπτη” φάση για πέναλτι υπέρ του αν η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού στο 2-0, η οποία πάντως δεν φάνηκε καλά από τη λήψη της κάμερας που υπήρχε), ήταν η …χαριστική βολή. Το 3-0 στο 81′ ήρθε φυσιολογικά, καθώς ο Αστέρας έπαιζε πλέον με εννέα παίκτες…

 

– Ο Αστέρας πέρα από την ήττα στην Κρήτη, υπέστη τριπλό «πλήγμα» απουσιών. Έχασε τον Βασίλη Ρόβα με αποβολή δεύτερης κίτρινης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τον έχει στο παιχνίδι της Τετάρτης, έχασε τον Ματθαίο Μαρουκάκη με απευθείας αποβολή, όπου ο διαιτητής έγραψε στο Φ.Α. ότι “έπαιξε επικίνδυνα πάνω στη φάση”, πράγμα που σημαίνει ότι αρχικά αποφεύγει το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές και πηγαίνει πιο «μαλακά», πιθανόν στις δυο, (ωστόσο είναι ακόμα κι έτσι το πιο πιθανό να χάσει και το παιχνίδι με τον Εθνικό), κι έχασε και τον Λεωνίδα Κασνέτση, καθώς με την κίτρινη που αντίκρισε στην Κρήτη, συμπλήρωσε τέσσερις (ως γνωστόν οι κάρτες μεταφέρονται από την κανονική περίοδο για όσες ομάδες μετέχουν, καθώς αυτά τα μπαράζ θεωρούνται ίδια διοργάνωση, συνέχεια του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής).

 

 

Την Τετάρτη «μιλά» η «καρδιά του Πρωταθλητή», «μιλά» η έδρα

 

Το ΚΑΛΕΣΜΑ από τον ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, τονίζει:

 

“Ο Αστέρας Αμαλιάδας γνώρισε άδικη ήττα από τον Ηρόδοτο στην Κρήτη. Μια ήττα που αδικεί την προσπάθεια και την εμφάνιση.

 

Χάθηκε μια «μάχη». Δεν χάθηκε όμως ο «πόλεμος», ο οποίος τώρα ξεκινάει. Είμαστε Πρωταθλητές και οι Πρωταθλητές δεν λυγίζουν ποτέ.

 

Τα μπαράζ για την άνοδο στη Football League έρχονται τώρα στην Αμαλιάδα και είναι η ώρα να μιλήσει ο κόσμος της ομάδας, να μιλήσει και η έδρα. Η ομάδα μας, έχει την ευκαιρία να φτάσει στο στόχο της. Και ο κόσμος της, έχει τη δυνατότητα να βρεθεί και να βοηθήσει από κοντά την προσπάθεια. Η μεγάλη στιγμή που η Αμαλιάδα και ο Αστέρας περίμεναν σχεδόν 47 χρόνια, έφτασε. Μεθαύριο Τετάρτη στις 5.00 μ.μ.,η ομάδα μας υποδέχεται τον Αήττητο Σπάτων για τα μπαράζ ανόδου στη Football League. Από το παιχνίδι αυτό δεν πρέπει να λείψει κανένας. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει και να σπρώξει τα 11 παλικάρια του Αστέρα στη νίκη. Μια νίκη η οποία θα μας βάλει γερά στο παιχνίδι της ανόδου.

Τετάρτη, 2 Μάη, όλοι στο γήπεδο. Ο Αστέρας μας καλεί, ο Αστέρας μας έχει ανάγκη. Είμαστε Πρωταθλητές και οι Πρωταθλητές ποτέ δεν «λυγίζουν»…

Την Τετάρτη όλοι στο γήπεδο!”

 

* Το ματς ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), με βοηθούς τους, Κρετσιμο (Δυτ. Αττικής), Νιδριώτη (Αθηνών). Και οι τρεις είναι Β’ Εθνικής.

 

 

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Μαζί θα δειπνήσουν την Κυριακή το βράδυ (27/5) οι Νέοι και οι Παίδες της Θύελλας Ραφήνας

Abola Team 3

ΠΟΑ: Επιστρέψαμε για να μείνουμε

Ρένος Γιαμπουράς

Επέστρεψε στην Χαλκίδα ο Ταυταρίδης

Abola Team 2