free page hit counter
16.7 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανάξια στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Αργολίδας ο πρωταθλητής ΑΟ Πόρου-Έκανε πραγματικότητα την δέσμευσή της στο κοινό της η ομάδα: “Μηνάς Μανούσακας: “Άξια πρωταθλήτρια η ομάδα” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Από το καλό στο καλύτερο οδεύει κάθε χρονιά ο δημοφιλής ΑΟ Πόρου.

Για του λόγου το ακριβές οι υποσχέσεις των ανθρώπων της ομάδας για άνοδο από την Α2 κατηγορία της Αργολίδας στην Α’ κατηγορία έγιναν πραγματικότητα.

Η δημοφιλής ομάδα μετά από τις εύστοχες κινήσεις του προέδρου της Μιχάλη Τσιάκαλου αλλά και από την σωστή τακτική σε όλα τα παιχνίδια από τον ικανότατο τεχνικό Σπύρο Κρητικό, κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Έτσι άπαντες στην ομάδα γιόρτασαν μαζί με τον κόσμο της, την κατάκτηση της Κούπας εκτιμώντας ότι έρχονται κι άλλες μεγάλες στιγμές.

Ο ιδιαίτερα δραστήριος γραμματέας του συλλόγου Μηνάς Μανούσακας, μιλώντας για την επιτυχία αυτή στο Abola.gr τόνισε: “Κάναμε πραγματικότητα την δέσμευσή μας προς τον κόσμο μας τον οποίο ευχαριστούμε για την μεγάλη συμπαράστασή του. Είχαμε πει ότι πάμε για πρωταθλητισμό και το υλοποιήσαμε στην πραγματικότητα. Όλοι οι παίκτες μας και το τεχνικό τιμ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του θριάμβου μας. Θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία και για άλλες επιτυχίες”.

 

 

Φωτογραφία του ΑΟ Πορου.

 

Φωτογραφία του ΑΟ Πορου.

 

Related posts

Επιστροφή Πάρντο στον Ολυμπιακό

Abola Team 3

Κάτοικος Αγίας Παρασκευής ο Κούτρος

Abola Team

Το «ευχαριστώ» του Σκαφίδα

Abola Team 2