free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Ευχαριστημένος από την εικόνα των πιτσιρικάδων»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών του δηλώνει ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Μπορεί ο Αστέρας Ζωγράφου να ηττήθηκε με 1-0 από την μαχητική Αρμενική, ωστόσο, κατά γενική ομολογία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιοη. 

 

Οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι παρατάχθηκαν με αρκετούς ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών, πρόσθεσαν μία ακόμη θετική παρουσία στο ενεργητικό τους, προκαλώντας την εύλογη ικανοποίηση του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς, ο οποίος αρκέστηκε να επισημάνει τα εξής:

 

«Στο παιχνίδι με την Αρμενική πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Αν και παραταχθήκαμε με πολλές απουσίες κι με αρκετά παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές, παρουσιάσαμε πολύ καλά δείγματα γραφής. Απέναντι σε μία ομάδα που χρειαζόταν τους βαθμούς για την παραμονή της, βγάλαμε πολλες φάσεις κι όμορφες συνεργασίες.

Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εν γένει εμφάνιση. Το γκολ, που δεχθήκαμε πάντως μας πάγωσε, αφού δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο την προσπάθειά μας»

 

 

 

 

 

Related posts

Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας

Abola Team

Παπαζαφειρόπουλος: «Θα παλέψουμε όσοι έχουμε απομείνει!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου»