free page hit counter
23.3 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δέκα τόνους λαχανικά παρέδωσε στη Νίκαια ο Φίλιππος Σελίμης «Άγιος Γεράσιμος»Με πρωτοβουλία των βετεράνων Πειραιά

Με πρωτοβουλία της διοίκησης της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  παραδόθηκαν 10 τόνοι ολόφρεσκων προϊόντων μαναβικής  στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη σε μια προσπάθεια για να βοηθηθούν άπορες οικογένειες .

 

Τα προϊόντα διατέθηκαν και παραδόθηκαν από τον πρόεδρο του Σωματείου Παραγωγών και εμπόρων Λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής « Άγιος Γεράσιμος» κ. Φίλιππο Σελίμη.

 

Ο τελευταίος ανταποκρίθηκε χωρίς κανένα απολύτως ενδοιασμό στην πρόσκληση των βετεράνων , κάτι άλλωστε που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη.

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας φορτηγό  του σωματείου παρέδωσε τεράστιες ποσότητες λαχανικών , γύρω στους δέκα τόνους , στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη στην Οδό Θηβών.

 

Τον κ. Σελίμη ευχαρίστησε προσωπικά ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης που βρέθηκε στον χώρο μαζί με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μπακατσέλο και άλλα εξέχοντα στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

 

Από πλευράς βετεράνων το παρών έδωσαν οι Κανέλλος Τσίρμπας, Στέλιος Παπαλεξάνδρου , Σταύρος Μπάκας και ο Στάθης Γιάππαπας .

 

Ο κ. Φίλιππος Σελίμης τόνισε ότι ο σωματείο «Αγ. Γεράσιμος» βοηθάει οποίον έχει ανάγκη και η πρώτη μέριμνα του είναι να σκέφτεται τον συνάνθρωπο και πρόσθεσε ότι είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει  πάντα όποτε του ζητηθεί ,  σε παρόμοιες περιπτώσεις .

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

 

Related posts

Τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom

Τα πάντα σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου Πειραιά

Abola Team 3

Δωρεάν εισιτήρια η ΕΠΣ Πειραιά για τα ματς της Εθνικής με Εσθονία και Βέλγιο-Επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Β. Μαρινάκη για την πρόκριση στους Ομίλους του Champions League

Abola Team 3