free page hit counter
26.3 C
Αθήνα
7 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αποχώρησε ο Λύγκος από την ΑΕ Μεταμόρφωσης

Στην δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου των βορείων προαστίων, προχώρησε ο έμπειρος προπονητής. 

 

 

 

 

 

Ραγδαίες είναι οι  εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Μεταμόρφωσης.

 

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Λύγκος για προσωπικούς λόγους θεώρησε σωστό να αποχωρήσει από την άκρη του πάγκου του συλλόγου των βορείων προαστίων,. Τον οποίο υπηρέτης για ενάμιση χρόνο  και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης»

Καταλυτικό ρόλο, πάντως, στη δύσκολη απόφαση του επιτυχημένου σίγουρα διαδραμάτισε η πρωτοφανής καθυστέρηση που έχει σημειωθεί όσον αφορά την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου, απόρροια της έλλειψης συνεννόησης των ιθυνόντων με την Δημοτική Αρχή.

 

Ο Βαγγέλης Λύγκος, ο οποίος την περίοδο 2016-17 είχε οδηγήσει την ΑΕ Μεταμόρφωσης στην εκπλήρωση της ανόδου στην Β’ Κατηγορία και την σεζόν ου μας πέρασε σε μία άνετη παραμονή στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ αρκέστηκε να σημειώσει τα εξής:

«Φεύγω σαν φίλος από την ΑΕ Μεταμόρφωση. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές σε αυτήν την ομάδα. Ειλικρινά εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και φυσικά να εκπληρώσει τους στόχους που θα θέσει για την επόμενη σεζόν».

 

 

 

 

Related posts

Πάλλας (Δάφνη Π. Φαλήρου):”Στο τέλος θα δικαιωθούμε”(vid)

abola10

Ανανέωσε με Σχαλκάι ο Ορφέας Αιγάλεω

admin

Τον Αργύρη Πλίτση απέκτησε ο Άρης Χολαργού

Abola Team 3