free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Καρέ» μεταγραφών ταλαντούχων παικτών ο Δούρειος

Στην προσθήκη τεσσάρων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε η νεανική ομάδα της Κυψέλης

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Δούρειος.

 

Η νεανική και φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης επιδιώκει να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο, το οποίο θα απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, προσβλέποντας σε μια όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ, που θα συμμετάσχει την ερχόμενη σεζόν.

 

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του σωματείου προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν όλες τις προδιαγραφές να αποδειχθούν σε ιδιαίτερα εργαλεία για τον προπονητή Μάκη Ντέτσικα.

 

Συγκεκριμένα, με την φανέλα του Δούρειου θα φιγουράρουν την προσεχή σεζόν ο 20χρονος επιθετικός Σταύρος Κονιτόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε από την Αθηναϊδα,  ο 17χρονος μέσος Χλάμπρος Χρηστίδης, που προέρχεται απο τη Κορωνίδα, όπως και ο 17χρονος ακραίος αμυντικός Ντούκα Αρμαράλντο, που  αποκτήθηκε από την  ομάδα σάλας της ΑΕΚ.

 

Το … καρέ των μεταγραφών ολοκληρώνει ο 25χρονος Θανάσης Παναγιώτου, ο οποίος προέρχεται από την Κορωνίδα και θα αναλάβει διπλό πόστο, Πέραν από αυτό του ποδοσφαιριστή, θα του ανατεθεί και η εκγύμναση των Ακαδημιών τουΔούρειου, αφού είναι κάτοχος διπλώματος γυμναστικής Ακαδημίας.

Related posts

Ανεβάζει επίπεδο ο Ιπποκράτης

Kώστας Παλαιολόγος

«Καμπάνες» σε παράγοντες…

Abola Team

Δάσος Χαϊδαρίου-Πέρα Κλουμπ 3-1

Abola Team 3