free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κιλιμτζίδης: «Δημιουργούμε μία νεανική ομάδα που διψάει για επιτυχίες»

Το στίγμα του για το εγχείρημα της νέας σεζόν έδωσε ο προπονητής της ΑΕ Χαλανδρίου Τάσος Κιλιμτζίδης

 

 

 

Με ξεκάθαρη επιδίωξη τη δημιουργία ενός δυνατού και αξιόλογου συνόλου, ικανού να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Α’ Κατηγορία ΕΠΣΑ,Α  θα ριχτεί η ΑΕ Χαλανδρίου στο προσεχές δύσκολο πρωτάθλημα.

Με αφορμή το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ομίλων της Α’ ΕΠΣΑ ο τεχνικός των πρασίνων Τάσος Κιλιμτζίδης, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την προσπάθεια, που γίνεται σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συστηματική δουλειά που γίνεται, όπως φυσικά και από τη διάθεση που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου, Ξεκάθαρη επιδίωξή μας είναι να δείξουμε τη δύναμή μας. Δημιουργούμε μία νεανική ομάδα η οποία διψάει για επιτυχίες και αυτό το στοιχείο μας κάνει όλους να αισιοδοξούμε βάσιμα για μία θετική παρουσία.

Αυτό που προέχει, είναι να έχουμε υγεία και με σκληρή δουλειά προσήλωση και πίστη στο στόχο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα ο όμιλός μας συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό δυσκολιών, αφού υπάρχουν πολλές αξιόλογες ομάδες με δυναμική , ιστορία κα υψηλούς στόχους.

Ακλόνητο φαβορί για την άνοδο παρουσιάζεται ο Φωστήρας ωστόσο, εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

 

Δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον Παθιακάκη θα δώσει η ΑΕ Χαλανδρίου το απόγευμα της Κυριακής στις 5 μ.μ. το οποίο αναμένεται να αποκτήσει χαρακτήρα πρόβας ενόψει πρωταθλήματος.

Related posts

ΠΑΥΛΟΒΙΤΣ: Προέχει η δημόσια υγεία…

Abola Team

Διπλή ενίσχυση με Ρέρρα και Κορμπάκη η Κηπούπολη

admin

Τον μεσοεπιθετικό Σάββα Ηλιάδη απέκτησε ο Άρης Πετρούπολης

Abola Team 3