free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Χατζηαλέξης: «Το ξεκίνημα είναι το ήμισυ του παντός»

Το σύνθημα για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα κόντρα στους Τράχωνες, έδωσε ο τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

 

 

 

Αποφασισμένοι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας όπου ανοίγει τις πύλες του, παρουσιάζονται άπαντες στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Η πρεμιέρα βρίσκει τη φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων να φιλοξενεί τους δυνατούς κι επικίνδυνους Τράχωνες σε μία αναμέτρηση, ανοικτή για κάθε αποτέλεσμα. Ο τεχνικός Μαργαρίτη Χατζηαλέξης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την φετινή αγωνιστική περιπέτεια που περιμένει την ομάδα του:

«Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ το διάστημα της προετοιμασίας. Ξεκινάμε μ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γεμάτο ιδιαιτερότητες, αφού αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας μία πολύ ποιοτική και ιστορική ομάδα, όπως είναι οι Τράχωνες. Από τη στιγμή, όπου αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Σαφέστατα η εικόνα των τελευταίων φιλικών δεν ήταν η επιθυμητή, αφού παρουσιαστήκαμε αρκετά κουρασμένοι, ωστόσο πλέον τα ψέματα τελείωσαν. Αρχίζει το πρωτάθλημα και οφείλουμε να μπούμε δυνατά και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό. Το ξεκίνημα είναι το ήμισυ του παντός.»

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 18-19/2

Abola Newsroom

Κένταυρος Βριλησσίων-Μικρασιατικός 1-1

Abola Team 3

Με Γιάννη Παπαδημητρίου στην τεχνική τους ηγεσία συνεχίζουν τα Πετράλωνα

Abola Team 3