free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Τέτοιες σφαλιάρες ίσως μας κάνουν καλό…»

Στον διδακτικό χαρακτήρα της ήττας από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

Σε ήττα με 3-0 από την ισχυρή και φιλόδοξη Ελπίδα Αγίων Αναργύρων υποχρεώθηκε η Αλσούπολη, χάνοντας τη δυνατότητα να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της όσον αφορά το κυνήγι της παραμονής στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Πέραν από την ήττα, η γενικότερη εικόνα της ομάδας των βορείων προαστίων ήταν πλύ κατώτερη του αναμενόμενου κα σε καμία περίπτωση το σύνολο του Θανάση Ψύλλια δεν θύμιζε την ομάδα, όπου υποχρέωσε την Κηπούπολη σε ήττα με 3-0 την περασμένη αγωνιστική.

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Θανάση Ψύλλια να δίνει τη δική του εξήγηση:

«Η ομάδα μα δεν πήγε .. ποτέ στους Αγίους Αναργύρους. Δυστυχώς,νομίσαμε ότι μετά τις προηγούμενες επιτυχίες, αρκούσε μόνο η αύρα των επιτυχιών, ώστε να κερδίσουμε μία ομάδα με τη ποιότητα και το ταλέντο της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων. Δεν μπήκαμε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα.

 

 Από ένα σημείο και μετά είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς μία νεανική ομάδα όπως είναι η δική μας. Ειδικά μετά από μεγάλες νίκες. Καμια φορά τέτοιες σφαλιάρες ίσως κάνουν καλό, ώστε να προσεγγίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως δυναμικότητας του αντιπαλου. Ακόμη τίποτε δεν έχουμε εξασφαλίσει και οφείλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται αποκλειστικά στο επόμενο ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον ΠΟΨ».

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Νίκη που θα δώσει ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Η ομάδα έχει βάθος και δείχνει πρόοδο»

Kώστας Παλαιολόγος

Εξάσφαιρος ο Φοίνικας Περιστερίου!

abola10