free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τα… χρειάστηκε η Δόξα Βύρωνα!

Πολύ δύσκολα και με την διαδικασία των πέναλτι, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, η Δόξα Βύρωνα κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν δημιούργησαν φάσεις και δεν το κατάφεραν πάρα την αριθμητική υπεροχή που είχαν από το 81΄, όταν αποκλήθηκε ο Κούρτης. Το 0-0 έμεινε τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση, με την αποβολή του Τσουτάκ στο 120′, απλώς να φέρνει στα ίσια τις δύο ομάδες και στους παίκτες που ξεκίνησαν τα πέναλτι. Εκεί πιο ικανή και τυχερή, οι γηπεδούχοι πήρα την πρόκριση με συνολικό σκορ 3-1
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΔΟΞΑ ΒΎΡΩΝΑ: Μεϊμάρογλου, Τσακμάρης (46’ Αγγελακόπουλος), Κοντογιάννης, Κίλλιας, Παττακός (63’ Παναγιωτόπουλος), Μωροσάνου, Τσουτάκ, Χαλβατζής, Ταμπουράκης, Παναγάκος, Κουτσασπίκης (38’ Κοσυβάκης, 93’ Μίζιος).
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραμαλίγκας, Κράβαρης, Αχλάτης (93’ Π. Ραυτόπουλος), Μακρής (67’ Καμαρέτσος), Λάσκαρης, Μπίντζας, Διονάτος, Κούτρης, Παλαυγέρης (82’ Παπανικολάου), Ζαρκάδας, Βαββάς (46’ Δ. Ραυτόπουλος).

Related posts

Χορταστικό ματς παρά την λευκή ισοπαλία στο Χολαργό

Ρένος Γιαμπουράς

Μεταγραφικό μπαμ με Νίκο Μπερτσιά τα Πετράλωνα

Abola Team 3

Η αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση στην ΑΕ Χαλανδρίου

Abola Team