free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήταν… Θύελλα!

Πολύ σημαντικό διπλό στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του Αγίου Δημητρίου.
Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ η Θύελλα Αγίου Δημητρίου στην αναμέτρηση με τον Παπάγο;
Όχι απλά ισοφάρισε αλλά κατάφερε να πάρει και τη νίκη πετυχαίνοντας δύο ακόμη τέρματα προς το τέλος του αγώνα. Έτσι, η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη επικράτησε με 3-1 και μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Αθήνας.
Από την άλλη θα ήταν άδικο να μη σταθούμε και στην εμφάνιση του Παπάγου που μέχρι τη στιγμή του 1-2 δεν θα ήταν υπερβολικό να λέγαμε ότι πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως η ολιγωρία της άμυνας στο 82′ τους στοίχισε ανεπανόρθωτα. 
Στο 30′ ο Ρηγόπουλος έκανε το 1-0 με ένα φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Νταλάκα στο 32′ να ισοφαρίζει επίσης με ένα πολύ όμορφο φάουλ.
Στο 82′ ο Ασημακόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των γηπεδούχων ανατρέποντας την κατάσταση με τον ίδιο παίκτη να γράφει το τελικό 1-3 στις καθυστερήσεις.
Διαιτητές: Νικολάου, Αθανασίου, Γκαϊτατζής
ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Καββαδίας, Νούτσος, Ν, Ταλιούρας, Αλεξιάδης, Κορδάς, Ρηγόπουλος (75’ Βάρφης), Μπράτσος (50’ Δούκας), Φατούρος, Κολιάκος (67’ Βαρώνος), Δ. Ταλιούρας, Φ. Ταλιούρας.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Βαγγέλης Τσιώλης): Ζαγαρέλλος, Χρυσανθόπουλος (25’ Ασημακόπουλος), Νταλάκας, Παπανδρέου, Στεργιάκος, Τζελέφας (60’ Παπαθανασίου), Ελευθεριάδης, Νούλας, Νομικός (68’ Κωστόπουλος), Παπανικολάου (85’ Λαναράς), Κουκοβίνης.

Related posts

Δηλώσεις Γιώργου Καζαντζή των Σουρμένων για την Κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ρένος Γιαμπουράς

Τσιμπάκης: «Να βρεθούμε σε θέση που αρμόζει»

Kώστας Παλαιολόγος

Αλλαγή…φρουράς στο Χαλκηδονικό

abola10