free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήταν… Θύελλα!

Πολύ σημαντικό διπλό στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του Αγίου Δημητρίου.
Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ η Θύελλα Αγίου Δημητρίου στην αναμέτρηση με τον Παπάγο;
Όχι απλά ισοφάρισε αλλά κατάφερε να πάρει και τη νίκη πετυχαίνοντας δύο ακόμη τέρματα προς το τέλος του αγώνα. Έτσι, η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη επικράτησε με 3-1 και μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Αθήνας.
Από την άλλη θα ήταν άδικο να μη σταθούμε και στην εμφάνιση του Παπάγου που μέχρι τη στιγμή του 1-2 δεν θα ήταν υπερβολικό να λέγαμε ότι πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως η ολιγωρία της άμυνας στο 82′ τους στοίχισε ανεπανόρθωτα. 
Στο 30′ ο Ρηγόπουλος έκανε το 1-0 με ένα φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Νταλάκα στο 32′ να ισοφαρίζει επίσης με ένα πολύ όμορφο φάουλ.
Στο 82′ ο Ασημακόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των γηπεδούχων ανατρέποντας την κατάσταση με τον ίδιο παίκτη να γράφει το τελικό 1-3 στις καθυστερήσεις.
Διαιτητές: Νικολάου, Αθανασίου, Γκαϊτατζής
ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Καββαδίας, Νούτσος, Ν, Ταλιούρας, Αλεξιάδης, Κορδάς, Ρηγόπουλος (75’ Βάρφης), Μπράτσος (50’ Δούκας), Φατούρος, Κολιάκος (67’ Βαρώνος), Δ. Ταλιούρας, Φ. Ταλιούρας.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Βαγγέλης Τσιώλης): Ζαγαρέλλος, Χρυσανθόπουλος (25’ Ασημακόπουλος), Νταλάκας, Παπανδρέου, Στεργιάκος, Τζελέφας (60’ Παπαθανασίου), Ελευθεριάδης, Νούλας, Νομικός (68’ Κωστόπουλος), Παπανικολάου (85’ Λαναράς), Κουκοβίνης.

Related posts

Δεν «Χ»άρηκαν Ελευθερούπολη και Αρίωνας

Abola Team

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ του Τάσου Δημητρίου νίκησε με 2-1 την αντίστοιχη της ΕΠΣΑΝΑ-Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στα πρωινά ματς της Κυριακής (9/4) της ΕΠΣΑ

Abola Team 3