free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ του Τάσου Δημητρίου νίκησε με 2-1 την αντίστοιχη της ΕΠΣΑΝΑ-Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ύστερα από ένα πραγματικό ντέρμπι στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, σήμερα-Πέμπτη 26/10 η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ του Τάσου Δημητρίου με ολική μάλιστα ανατροπή στο σκορ, νίκησε με σκορ 2-1 την αντίστοιχη της ΕΠΣΑΝΑ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Προηγήθηκε στο σκορ η Μικτή Παίδων της Ανατολικής Αττικής στο 65′ με ωραία γυριστή κεφαλιά του Σπανού. Η ομάδα της Αθήνας ισοφάρισε στο 77′ με ευθύβολο σουτ του Κουτσογούλα και αφού η μπάλα βρήκε και σε πόδι αμυμντικού. Το τελικό 2-1 για την ομάδα της Αθήνας έγραψε στο 80′ ο Κατσίκης με σουτ μέσα από την περιοχή. Το συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο είχε και δύο δοκάρια. Στο 60′ μετά από σέντρα του Παναγιώτου και πάσα του Γεωργίου ο Κουτσογούλας έπιασε ωραία κεφαλιά αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο σουτ που έπιασε στην συνέχεια ο Παναγιώτου η μπάλα κατέληξε και πάλι ελάχιστα άουτ από την συμβολή των δοκών. Στο 78′ σε μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Πατσατζόγλου η μπάλα αποκρούστηκε και πάλι από το οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ στο 9′ σε κεφαλιά του Πλατσατούra και στο 21′ σε σουτ του Τσαντίλα. Στο 40′ ο Καϊτσας έφυγε μόνος του αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 41′ ο Μπέρκης πάλι για λογαριασμό της ομάδας της ΕΠΣΑΝΑ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ Αμοργινό ο οποίος κατάφερε να πραγματοποιήσει σωτήρια επέμβαση. Στο 70′ εκπληκτική απόκρουση πραγματοποίησε ο γκολκίπερ Κοκμοτός σε φοβερό σουτ του Παναγιώτου ενώ δύο λεπτά πιο πριν, στο 68′ ο Ρόκκας έπιασε δύσκολο και ωραίο σουτ αλλά μπλόκαρε σταθερά την μπάλα ο γκολκίπερ Αμοργινός. Πολύ καλοί από την Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ ήταν οι Μάμαλης, Τσιάβος, Κουτσογούλας, Κατηφόρης, Παναγιώτου, Γεωργίου, Πατσατζόγλου και από την ΕΠΣΑΝΑ οι Τσουχλαράκης, Κοκμοτάς, Κρητικός, Σπανός, Καϊτσας, Μπέρκης, Βασιλείου. Όλοι οι παίκτες ωστόσο και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Διαιτητικό τρίο Λεμπέσης, Βογιατζιδάκη Χαρίκλεια, Παγουρτζής από τον Σύνδεσμο Πειραιά.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΑ (Τάσος Δημητρίου): Αμοργινός, Χρονακόπουλος, Παναγιώτου, Ξένος, Τσιάβος, Μάμαλης, Ζαρκαλής, Κατηφόρης, Τσαντίλας, Κουτσογούλας, Αβραμίδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Γεωργίου, Πατσατζόγλου, Στεφάνου, Μπίμπα, Κατσίκης, Καρδάμης, Πάλμος-Κόγκας.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΑΝΑ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Κοκμοτός, Τριανταφύλλίδης, Τσουχλαράκης, Πλατσατούrας, Ζιώγκας, Σπανός, Καϊτσας, Κρητικός, Γκουβάτσος, Μπέρκης, Βασιλείου ενώ έπαιξαν επίσης οι Γεωργίου, Κάκαρης, Γερογιάννης, Σιδέρης, Αναγνώστου, Κουσίδης, Ρόκκας.

 

 

 

 

 

Related posts

Παραμένουν σε τροχιά ανόδου οι Ίωνες

abola10

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (9 και 10/12) στην ΕΠΣΑ και η ανακοίνωση για την απώλεια του Φιλήμονα Βαφειάδη

Abola Team 3

Αποχώρηση Γιαννόπουλου από την τεχνική ηγεσία της Αγίας Ελεούσας!

abola10