free page hit counter
16.7 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

H Προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά «ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι τέθηκαν στην κυκλοφορία η Προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά «ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»  και η Προκήρυξη Εφηβικού-Παιδικού περιόδου 2016-2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παραλάβουν από την γραμματεία της Ένωσης αλλά και από το site της Ένωσης στην ενότητα «Προκηρύξεις-Έντυπα».

Η Επιτροπή Παρατηρητών ενημερώνει

Η Επιτροπή Παρατηρητών ενημερώνει ότι έχουν συνταχθεί νέες αιτήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με μια πρόσφατη φωτογραφία τόσο οι παλιοί Παρατηρητές όσο και οι νεοεγγραφόμενοι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παραλάβουν από την γραμματεία της Ένωσης και η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής λήγει στις 31/8.

Related posts

Οδηγήθηκε στην νίκη

Κωνσταντίνος Περούλης

Η ΕΠΣ Πειραιά για: την νέα λυόμενη κερκίδα στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής, την συμπεριφορά των προπονητών, ποινές παικτών, την παρουσία στελεχών της σε αγώνες και για τις αντικαταστάσεις διαιτητών

Abola Team 3

Δικαίωση του Abola.gr: Η ΕΠΣ Πειραιά κάνει λόγο για την άνοδο και των δύο πρωταθλητών από την δική της Ένωση, την ΕΠΣ Αθήνας και την ΕΠΣ Μακεδονίας

Abola Team 3