free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στο τέλος “μιλάει” ο Άγιος Ιερόθεος…

Στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας ο Εθνικός αντιμετώπισε τον Άγιο Ιερόθεο αλλά αν και προηγήθηκε στο σκορ, γνώρισε τελικά την ήττα με 1-2 χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά ο Άγιος Ιερόθεος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική πήρε μια μεγάλη νίκη στο φινάλε.
Ο Εθνικός – όπως και στον αγώνα με την Άνω Μερά- έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενος με 1-0  με πέναλτι του Λαζαρίδη (Στο 42′ σε ανατροπή του Γκέτσι ). Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά στην επανάληψη αφού η ομάδα της δυτικής όχθης έκανε τελικά την ανατροπή και πήρε τη νίκη.
Η ισοφάριση ήρθε στο 55′ με σκόρερ τον Κράσι και η ολική επαναφορά έγινε με εκτέλεση φάουλ του άρτι αφιχθέντα  στην ομάδα Σάββα Ηλιάδη, που άνοιξε με το καλημέρα λογαριασμό στα γκολ, διατηρώντας την ομάδα στην 4αδα της κορυφής.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν) Κατσούλης (55′ Χαλκίδης), Νταούλιας, Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Δημητρίου (90′ Ξαγοράρης), Γκέτσι, Διάκος (39′ Παυλής), Πετρόπουλος, Λαζαρίδης, Τριμμάτης (77′ Ντάγκρας).
ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Σιμάκου, Αποστόλου, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης Β., Ντάφλας (80′ Κομνηνός), Μπατής, Κράσι (90+4 Μουκίδης Γ.), Χατζηστάμου (61′ Τσερκώνης), Νομικός (69′ Ηλιάδης).

Related posts

Γ’ Εθνική: Τα σημερινά αποτελέσματα (13/11/22)

Abola Newsroom

Πλήγμα με Λάπα για τον Άρη Πετρούπολης

Abola Newsroom

Λαϊβεράς: Χαρούμενος που επιστρέφω στο Κερατσίνι!

abola10