free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλοδώρησε “5άρα” ο Φωστήρας το Κερατσίνι

Εντυπωσιακός κατά διαστήματα ο Φωστήρας συνέτριψε το Κερατσίνι με 5-0 στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα στους φίλους της ομάδας για την συνέχεια.

Το τελικό σκορ αποδίδει ανάγλυφα την εικόνα του αγώνα με τον “χορό” των γκολ να ανοίγει μόλις στο 3΄με τον Μαρίνου να μην αστοχεί από τα 11 βήματα. Δεν είχε καλά καλά ολοκληρωθεί το 10λεπτο όταν ο Πετριτάι πέτυχε το 2-0.
Το Κερατσίνι έμοιαζε με σάκο του μποξ  δεχόμενο ένα ακόμη κτύπημα από τον Κουλούρηστο 16΄. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Πίσσας πέτυχε δύο ακόμη τέρματα (36΄& 42΄) διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμό , ενώ ο Πάρης Αδράλας έκανε γρήγορα τις αλλαγές του δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς του. Το Κερατσίνι θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα αυτό το παιχνίδι.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Χατζηεμμανούηλ, Αλεξίου, Καλλιμούκος, Αργκιλέσι (46′ Ασημάκης), Μπιμπισίδης, Πανάκης, Πετριτάι (64′ Μπραχιμάι) Πίσσας (46′ Μπιταξής), Κουλούρης, Χρήστου, Μαρίνου (53′ Κόλλιας).
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Κώστας Κόκκινος ): Κούμπουλα, Μηλιώτης, Γκουριώτης, Ροκάι, Μέρο (46′ Αγγελάκης), Χατζησοφρωνίου, Στρίγγας (64′ Καρέλης), Χαρίτος, Μπεσού, Ισμαίλ (51′ Καρυτινός) Ντιρμίσι (29′ Ζάχι).

Related posts

Νίκη με ανατροπή για τον Ιωνικό!

Abola Team 2

Ευχαρίστησε ο Ιωνικός τον Βασίλη Μπιρακάκη για το γεύμα

Kώστας Παλαιολόγος

“X”ωρίς νικητή!

Abola Team