free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Δανεικός» στην Α.Ε. Μεσολογγίου από τη Διάνα ο Μπακογιάννης

Στην Α.Ε. Μεσολογγίου σαν «δανεικός» θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους μήνες ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και αμυντικός, ο Δημήτρης Μπακογιάννης.

Ο στόπερ της Διάνα, κατάγεται από το Μεσολόγγι και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του, συμφώνησε με τη διοίκησή της, ώστε να βρεθεί εκεί και να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, δεσμευόμενος ότι θα επιστρέψει στην Ηλιούπολη τον Ιούλιο.

Η ανακοίνωση της Διάνα:

«Ο Δημήτρης Μπακογιάννης, ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του αθηναϊκού ποδοσφαίρου θα αγωνίζεται για τους επόμενους μήνες στο Μεσολόγγι (ομάδα Γ Εθνικής).

Ο Δημήτρης ήλθε σε συμφωνία με το ΔΣ της Διάνα και θα παίξει τους επόμενους μήνες σε μια ομάδα από την περιοχή της ιδιαίτερης πατρίδας του. Ο Δημήτρης θα επιστρέψει στην Διάνα τον Ιούλιο.

Ο πρόεδρος της Διάνα κύριος Γιάννης Ζευγίτης τόνισε: “Όλοι όσοι φεύγουν έχουν δεσμευτεί ηθικά ότι το καλοκαίρι η Διάνα θα είναι η πρώτη τους επιλογή“.

Να θυμίσουμε, ότι με αβέβαιο το μέλλον στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο εν καιρώ πανδημίας πριν από λίγες ημέρες είχε αποχωρήσει από την Διάνα ο Χρήστος Φάρος (αποκτήθηκε από τον ΓΣ Ηλιούπολης), ενώ στρατευθήκαν οι Αλέξανδρος Καζάκος και Αλέξανδρος Μπαρδάκης.

Το βλέμμα της Διάνα βρίσκεται στην νέα αγωνιστική περίοδο».

Related posts

Ο νεαρός Γιαννίκος στο Ηράκλειο

Ρένος Γιαμπουράς

Άγιος Ιερόθεος: Σεφτέ με Αγγελόπουλο

Abola Team

Τέλος ο Δουβίκας όπως και ο Καλλιβωκάς στον Παναργειακό

Abola Team 2