free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Πήρε το ντέρμπι με Γκούμα

 

Με γκολ του Γκούμα στο 80’ ο Αήττητος Σπατών επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Λαυρίου και τον έφτασε στην κορυφή του πραταθλήματος.

 

 

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Αήττητος κατάφερε παρόλο τις απουσίες να νικήσει τον Ολυμπιακό Λαυρίου μπροστά σε περίπου 800 άτομα.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και πάθος από τις δύο ομάδες όπως ήταν αναμενόμενο. Πρώτοι «χαμογέλασαν» οι γηπεδούχοι όταν ο Μητροφάνης άθελα του έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

 

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Σιδέρη να σκοράρει από κοντά με πλασέ για το 1-1.

 

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι συνέχισε να έχει γρήγορο ρυθμό ιδίως μετά το 70’. Οι δύο ομάδες έδειχναν ότι έψαχναν την νίκη και ότι δεν βολευόντουσαν με την ισοπαλία. Ότι δεν κατάφερε ο Σιδέρης στο 70’ μετά από ωραίο σουτ για τους φιλοξενούμενους, κατάφερε ο Γκούμας για τον Αήττητο. Με όμορφη εκτέλεση φάουλ έδωσε την νίκη στην ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

 

Αήττητος Σπάτων : Κύρκος, Αλεξίου (43′ λ.τρ. Λαζάρου), Λαλαούνης, Βιδάλης, Μωυσιάδης, Αλιμπάς, Σέλβια (75′ λ.τρ. Κοσμάς), Βαγγέλης, Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας (87′ Γκόμπλιας).

 

 

Ολυμπιακός Λαυρίου : Καραγιάννης Κωνσταντίνος, Βασιλείου, Καραγιάννης Μάριος, Τσίκλος, Χόρτσας, Μητροφάνης, Έλενας (76′ Καρύδης), Τσιάτσιος (59′ Μπουγάτσιας), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Κοντογιάννης (83′ Ραπάι).

Related posts

Ελεύθερος ο Φετολάρι από την Λαυρεωτική

Abola Team 3

Ο ηρωικός Κεραυνός Κερατέας 1-0 εκτός τον Άρη Βούλας

Abola Team 3

Ο Άκης Θηβαίος τεχνικός διευθυντής στην Ατλαντίδα

Abola Team 3