free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στον Πανιώνιο Καισαριανής ο Άγγελος Παπαλουκάς

Την απόκτηση του 24χρονου στόπερ του Άρη Χολαργού ανακοίνωσαν οι «κυανέρυθροι»

Με την φανέλα του Πανιωνίου Καισαριανής θα φιγουράρει πλέον ο Άγγελος Παπαλουκάς.

Οι ιθύνοντες των «κυανέρυθρων» μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 24χρονου στόπερ, ο οποίος προέρχεται από τον Άρη Χολαργού και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του.

Η ένταξη του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού ενδέχεται να προσφέρει καίριες λύσεις στα μετόπισθεν και να αποτελέσει ακόμη ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή Παναγιώτη Πρασσά, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του «μαραθωνίου» του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ανθρώπων του Πανιωνίου Καισαριναής δεν εξαντλούνται εδώ. Σύμφωνα με καλα΄ενημερωμένες πηγές, ο Πρόεδρος Νίκος Χατζηλίας και οι στενοί του συνεργάτες φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να αναλάβει ηγετικά καθήκοντα και να ενισχύσει καταλυτικά τους «κυανέρυθρους». Η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, θέλει τις επόμενες ημέρες να προβάλλουν εξαιρετικά κρίσιμες όσον αφορά την έκβαση του συγκεκριμένου ζητήματος.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Η Κορωνίδα βράβευσε τον Βαγγέλη Συγγελάκη!

Ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου Χρήστος Γιώτης

Τάσος Ζαφειρίου

Απόλλων Περιστερίου-Παγκράτι 0-1

Abola Team 3