free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το Χαλάνδρι 2-1 τα Σούρμενα

Το εντυπωσιακό Χαλάνδρι με γρήγορη κίνηση, με άριστη κυκλοφορία της μπάλας και με τον Τσίτσαρη να κάνει μεγάλο παιχνίδι νίκησε 2-1 τα Σούρμενα που παρουσιάστηκαν σκιά του καλού τους εαυτού.

Στο 4 ‘ο Τζώρτζης με απευθείας φάουλ από 35 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 77 ‘ο Αχιλλέας Κατσούλης με έξυπνη προβολή μέσα από την περιοχή το 2-0. Στο 91 ‘ο Γιαννόπουλος μετά από αντεπίθεση και πλασέ μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 28 ‘ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Δημογιάννης ενώ και στο 75’ ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Κατσιούλης αφού ο διαιτητής Γκάμαρης θεώρησε ότι η μπάλα βρήκε πρώτα στο χέρι του. Ο τεχνικός των Σουρμένων Βαγγέλης Μάλλιος υποχρεώθηκε να κάνει από πολύ νωρίς δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Δημογιάννης έπιασε σουτ από ιδανική θέση αλλά μπλόκαρε την μπάλα ο Νικολάου ενώ στο 84 ‘σε σουτ του Τζώρτζη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Διακρίθηκαν ακόμα οι Λουκάς, Κατσιούλης, Κανέλλος, Μαράνος και Δημογιάννης, Γιοματάρης, Γιαννόπουλος. Άριστο το διαιτητικό τρίο Γκάμαρης, Κορτέσης, Νικολάου. ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Νικολάου, Φωτάκης, Φελέκης, Μαράνος (63 ‘Βέρρας), Καρακάσης, Κανέλλος, Λουκάς, Τσίτσαρης, Κατσιούλης, Τζώρτζης (85’ Κόντος), Καγιώργης (82 ‘Λεαβρτζινός). ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Καπακτσόγλου, Μετλίου, Πρέκας, Ακριτίδης (20 ‘λ.τ. Κορκολής), Γιοματάρης (63’ Ζιώγας), Μπουγιούκος, Θεοδώρου, Μανωλιάδης, Καζαντζής, Πασάς (29 ‘λ.τ. Γιαννόπουλος), Δημογιάννης.

Το ματς ξεκίνησε με τρία λεπτά καθυστέρηση αφού οι υπεύθυνοι του γηπέδου χρειάστηκε να καλύψουν τα κενά που υπήρχαν στα δίχτυα και στις δύο εστίες.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 3-1: Τα στιγμιότυπα

abola10

Ανανέωσε ο Κώστας Μιχελής με τον Χολαργό

Kώστας Παλαιολόγος

Ρούπτσος: «Μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα»

Kώστας Παλαιολόγος