free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ξέσπασε με «εξάρα»!

Με το εντυπωσιακό 0-6 η Άνοιξη διέσυρε εκτός έδρας τον Διόνυσο επιστρέφοντας στις επιτυχίες

Με εκκωφαντικό τρόπο επανήλθε η Άνοιξη στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι πρωτοπόροι της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Παλλαευρεωτικό με 2-0 πραγμαοτποίησαν επίδειξη ισχύος απέναντι στον Σδίόνυσο, το οποίο συνέτριψαν εκτός έδρας με 6-0.

Ο χορός των γκολ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 6’ με προσωπική ενέργεια του Οσμανάι, για να έρθει ο Τρακάκης στο 11’ με σουτ έξω από την περιοχή να πετύχει το 0-2 για τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα.

Η Άνοιξη ανέβασε το σκορ στα επίπεδα του 0-3 με τον Δαρζέντα στο 19, ενώ ο Τρακάκης στο 32΄ζευγάρωσε τα προσωπικά του τέρματα, εκμεταλλευόμενος ιδανική ασίστ του Τσεβά, γράφοντας το 0-4.

 

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος με κοντινή προβολή αύξησε στ 68’ τον δείκτη του σκορ στο 0-5, ενώ το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Τσέβας στο 76’ με σουτ απο 30 μέτρα

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Καλογρίδης, Δίμτσας, Πάλιουρας (81′ Αρκατινης), Ζαβακόπουλος, Ντόφης, Βαϊόπουλος, Ραυτακόπουλος, Σκίτζας (61′ Αναστασίου), Αγγελόπουλος, Αγαπητός, Μαυροκεφαλίδης (75′ Χαχαλής).

ΑΝΟΙΞΗ: Μούλας, Δρόσος, Τρακάκης, Χουζούρης (60’ Χρυσοφαράκης), Αθανασόπουλος, Ράλλης, Γεωργούσης, Οσμανάι, (46’ Κεθένας), Δρακόπουλος, Δαρζέντας (39’ Μαλαδένης), Τσεβάς. 

 

 

Related posts

Την άνοδο στον κόσμο της νεανικής ομάδας και της Παιανίας, στον δήμαρχο της περιοχής και στον πρόεδρο Γιάννη Κατσάνο αφιερώνει ο γενικός αρχηγός του Παμπαιανικού Άγγελος Πολύδωρας

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΑΙΚΤΗ Κ. ΜΟΥΛΑΣ 23-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Αντίθετος στην επιβολή διοδίων στον Διόνυσο ο ΑΟ Σταμάτας-Θα συμμετάσχει στην διαμαρτυρία της 22ας Απριλίου στον κόμβο Βαρυμπόμπης

Abola Team 3