free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Αντιδράσαμε τέλεια»

Τα εύσημα στους παίκτες του για τον τρόπο όπου αντέδρασαν από την στιγμή που έμειναν με δέκα, κόντρα στη Θύελλα Αγίου Δημήτρίου, απένειμε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνέχισε ακάθεκτος ο ΑΟ Ιλίου πιροποιώντα ςπολύ καλή βαθμολογική θέση, που καταλαμβάνει στον τρίτο όμιλο της  Β’ ΕΠΣΑ

Απέναντι σε μία ομάδα με τις περγαμηνές, αλλά και την ποιότητα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, οι νεοφώτιστοι έδειξαν χαρακτήρα και πήραν το πολύτιμο 1-1

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού καθοδηγητή της ομάδας Γιώργου Τζώτζη στο «Abola.gr» όπου επιβραβεύει την εικόνα των παικτών του:

«Πραγματοποιήσαμε σε γενικές γραμμές πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα η οποία επίσης βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και ιδιαίτερα ποιοτική, όπως είναι η Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί κι εκτιμώ ότι αντιδράσαμε τέλεια, ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Φάνη Καλογερή, όταν σστο δεύτεορ ημίχρονο αν και παίζαμε με παίκτη λιγότερο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Τζώτζη, με τον προπονητή του ΑΟ Ιλίου να στρέφει την προσοχή του στην καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Τριφυλλιακό:

«Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Τριφυλλιακό. Μία ομάδα η οποία καίγεται για την παραμονή της και σίγουρα αυτή η παράμετρος αναμένεται να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Από την πλευρά μας θα πάμε να παλέψουμε και να επιβεβαιώσουμε με την αγωνιστική μας συμπεριφορά τη θέση που καταλαμβάνουμε μέχρι στιγμής. Παράλληλα, στόχος μα είναι προοδευτικά να δίνουμε χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών».

Related posts

Σπυράκης: «Να βγάλουμε εγωϊσμό και πάθος»

Ψύλλιας: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Τζώτζης: «Δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα

Kώστας Παλαιολόγος