free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Έχουμε ακόμη επτά τελικούς!»

 

Στην καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του στέκεται ο τεχνικός του ΑΟΝΑ Δημήτρη Μπουγάς.

 

 

Τεράστιο βήμα για την παραμονή του στον δεύτερο συγκλονιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησε ο ΑΟΝΑ με την νίκη του επί του Άρη Χολαργού με 3-2

Μία  επιτυχία, επί ενός συνόλου που έχει θέσει τους ίδιους στόχους και σίγουρα έρχεται να προσδώσει αυτοπεποίθηση στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων, ενόψει της ιδιαίτερα κρίσιμης τελικής ευθείας του «μαραθωνίου»

Ο τεχνικός Δημήτρης Μπουγάς δίνει το στίγμα του:

:«Πετύχαμε μία πολύ δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί μίας ομάδας, που έχει οριοθετήσει τους ίδιους στόχους, όπως είναι ο Άρης Χολαργού. Πήραμε μία βαθμολογική ανάσα, ωστόσο, ακόμη τίποτε δεν αλλάζει τα δεδομένα και τις προτεραιότητες που έχουμε θέσει. Έχουμε μπροστά μας ακόμη επτά τελικούς κι οφείλουμε να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και προσληλωμένοι, ώστε να υλοποιήσουμε τον αντικειμενικό μας στόχο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Μανωλά, για να συμπληρώσει:

 «Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στη όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι που μα ςπεριμένει κόντρα στον Κολωνό. Μία ομάδα, η οποία κατά την γνώμη μου συγκαταλέγεται στις 3-4 κορυφαίες του ομίλου μας . Από την πλευρά μας θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Γκέντση Ράμμα θα στερηθεί ο Δημήτρης Μπούγας κόντρα στον Κολωνό, αφού ο 31χρονος στόπερ  αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Άρη Χολαργού.

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Φιλίππου: «Απόλυτοι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές μου»

Ανακοίνωσε δοκιμαστικές προπονήσεις η ΑΕ Ελευθερούπολης