free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έστω και δύσκολα η Λαμία 2-1 τα Χανιά

Τα Χανιά δυσκόλεψαν τη Λαμία με το γκολ του Σταματή, αλλά η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επιστρέψει -προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η Λαμία, μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε 2-1 των Χανίων με ανατροπή και επέστρεψε -προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας (είναι ισόβαθμη με τον Απόλλωνα Σμύρνης που έχει ματς λιγότερο). 

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών ο Τσουκάνης σέντραρε από τα δεξιά, ο Παπαργυρίου έκανε τραγικό λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Σταματή να βάλει τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, ο Βασιλείου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα του διαιτητή αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. 

Αυτή η εξέλιξη φάνηκε να… βολεύει τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν άμεσα με πέναλτι του Βασιλόγιαννη, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος σε χέρι του Τσουκάνη. Και λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, έφτασαν στην ανατροπή. Ο -νεοεισελθόντας στον αγωνιστικό χώρο- Φερφελής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου έγραψε το 2-1, με το σκορ να παραμένει μέχρι το φινάλε και τη Λαμία να παίρνει ένα «χρυσό» τρίποντο στην προσπάθειά της να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. 

Related posts

Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια για τους «8»

Abola Newsroom

Έκλεισε και έρχεται στην ΑΕΚ ο Αραούχο

Abola Team 2

Πρώτο φιλικό, σε επαγγελματικό επίπεδο, πρώτη νίκη για την ομάδα μας.

Ρένος Γιαμπουράς