free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό οι παλαίμαχοι Πανιωνίου και Άρη Βούλας

Με απόλυτη επιτυχία έγινε ο αγώνας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου και του νεοσύστατου συνδέσμου παλαιμάχων του Άρη Βούλας, με προοπτική να συγκεντρωθούν όπως και συνέβη τρόφιμα τα οποία μοιράστηκαν σε άπορες οικογένειες.  Το παιχνίδι, συντελεστές του οποίου ήταν ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων του Πανιωνίου Τάκης Χριστοδούλου και από τον Άρη Βούλας ο Γιώργος Καλλίμαχος έληξε με σκορ 7-1 υπέρ των κυανέρυθρων. 

 

Από δύο γκολ για τον Πανιώνιο πέτυχαν οι Τσουκλείδης και Μπέλλος και από ένα οι Ζυγούρης, Κάφαλης, Ντασιακλής.  Το γκολ του Άρη Βούλας που προηγήθηκε στο σκορ στο ματς που έγινε σε δύο 40λεπτά, πέτυχε ο Μποροβίνος.  Μετά το τέλος του παιχνιδιού απονεμήθηκαν πλακέτες στον Δήμαρχο Βούλας Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο που παρέθεσε δείπνο στις δύο ομάδες. Πλακέτες δόθηκαν στον γενικό γραμματέα των παλαιμάχων του Πανιωνίου Τάκη Χριστοδούλου, στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Βλάχο και στους παίκτες Θωμά Μαύρο (η μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου) Παπαχριστόπουλο, Φαμέλη. Κύπελλο δόθηκε στον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Πανιωνίου Κυριάκο ενώ πλακέτες δόθηκαν επίσης στους παλαίμαχους του Άρη Βούλας Γιώργο Καλλίμαχο, Παπουτσάκη, Στεφανάκη, Λεκατσά. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί από τους παλαίμαχους του Πανιωνίου διετέλεσαν προπονητές στην πρώτη ομάδα του Άρη Βούλας. 

 

***Διαιτήτευσαν άψογα οι Απόκοτος, Ολύμπιος, Ξενάκης. 

 

Πανιώνιος: Φακής (Μανίκας), Κουτρόπουλος, Γ. Δημητρίου, Κορδαλής, Ραγκούσης, Χασιώτης, Σαϊπάς, Τσουκλείδης, Κάφαλης, Ζυγούρης, Σκαβάρας.

Έπαιξαν επίσης οι Χριστόπουλος, Καλαμάρας, Κλεάνθης, Νικολαϊδης, Πλεξίδας, Μπέλλος, Μπαδήμας, Παπαδόπουλος, Ζαμπαράς, Ντασιακλής, Γιάννακας ενώ παρόντες ήταν οι Σαλασίδης, Εμβολιάδης, Καπώνης, Χρ. Δημητρίου.

 

Άρης Βούλας: Σέρρας (Τερβισίδης), Στεφανάκης, Λουδάρος, Γουζιώτης, Στεργίου, Βογιατζής, Κουράντος, Ηλιόπουλος, Τοσουνίδης, Μποροβίνος, Τζοβάνος. Έπαιξαν επίσης οι Καλλίμαχος, Παπουτσάκης, Κ. Πόντικας, Α. Πόντικας, Μαυροθέρης, Τσαλδάρης, Λέσιος, Αργυρόπουλος, Λεκατσάς, 

Ραπανάκης.

Related posts

Οι παλαίμαχοι της Μαρκό 1-1 με Αφιδναϊκό

Abola Team 3

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. του Μαρίνου Παπαντωνόπουλου νίκησε 3-2 τη Νέα Αρτάκη

Abola Team 3

Ο Εθνικός Κυπελλούχος στους βετεράνους Πειραιά

Abola Team 3