free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Νικηφόρο φινάλε για τον Παλλαυρεωτικό

Επικράτησε 0-2 της Νίκης Δροσιάς

 

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0-2

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Παλλαυρεωτικός. Η ομάδα του Ανδρέα Δεληγιάννη το Σάββατο (14/5) κατάφερε να επικρατήσει σχετικά εύκολα 0-2 της Νίκης Δροσιάς εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 30ής (και τελευταίας) αγωνιστικής.

Ο Παλλαυρεωτικός που παρουσιάστηκε σοβαρός και οργανωμένος -και- στο χθεσινό ματς, κατέλαβε την 6η θέση στην Γ’ κατηγορία και έδειξε πως -εν όψει της νέας χρονιάς- μπορεί το βήμα παραπάνω. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Λαυριώτες πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 15′ με πλασέ του Νικολαΐδη.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85′ ο Τάσος Χρήστου, ο οποίος αξιοποίησε ιδανικά την ασίστ του Νικολαΐδη. Ο Παλλαυρεωτικός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπαλόπητα στο 92′ με δεύτερη κίτρινη.

***Για τον Παλλαυρεωτικό διακριθέντες οι Νικολαΐδης, Καυκιάς, Χρήστου και Μπαλόπητας.

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Πειρασμάκης, Μετακίδης

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ: Γκιόκας, Σκριβάνος, Παναγιωτίδης, Χαμσάι, Μπέτσης, Μικρόπουλος, Μηλιώτης, Χριστόπουλος (59′ Κούζας), Ρουγκέρης, Λιβαθινός (46′ Θεοχάρης), Μπέτσης.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Θεοφανίδης, Καυκιάς, Φετολάρι, Χρήστου, Βασιούλας (65′ Αδάμης), Μπαλόπητας, Μπαγιάστας (46′ Ζουμάς), Νικολαΐδης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑNA: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 18-19/2

Abola Newsroom

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Τα παιχνίδια του Σαββάτου (18/11) στην Ανατολική Αττική

Abola Team