free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Θυελλάρα για Γ’ Εθνική!

Για… φίλημα η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη, νίκησε 3-0 το Ζευγολατιό και έκανε ακόμα ένα βήμα ανόδου

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 3-0

Ονειρικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει στη διαδικασία των μπαράζ η Θύελλα, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (18/5) έκανε το δύο στα δύο! Οι Λιγνιτωρύχοι, μετά τη νίκη της πρεμιέρας στη Σάμο κόντρα στον Πυθαγόρα, κατάφεραν να επικρατήσουν 3-0 του Ζευγολατιού στο γήπεδο της Ραφήνας, κι έτσι βρίσκονται νωρίς – νωρίς μόνοι στην κορυφή του 11ου ομίλου με έξι πόντους.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Τσιγκούλη έπιασαν σχεδόν την τέλεια απόδοση και σημειώνοντας τα δύο πρώτα γκολ σε καίρια σημεία του αγώνα, ουσιαστικά… σκότωσαν τον αντίπαλο. Το ματς στο ξεκίνημα του, πάντως, ήταν μοιρασμένο με το Ζευγολατιό -που είχε καλή ψυχολογία αφού προερχόταν από τη νίκη επί της Ζωφριάς- να βάζει δύσκολα στους γηπεδούχους. Έτσι, είδαμε ένα παιχνίδι κέντρου, με δυνατές μονομαχίες και καλές φάσεις εκατέρωθεν…

Όλα αυτά μέχρι 39ο λεπτό, όπου η Θύελλα βρήκε το γκολ που έψαχνε και από εκεί και πέρα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Το 1-0 προήλθε από όμορφη ομαδική προσπάθεια, με τον Χαρακτίδη να γυρίζει τη μπάλα από τα δεξιά και τον Αθανασόπουλο να σουτάρει στην κίνηση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίθχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κόντη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με δύο μαζεμένες αλλαγές προσπάθησαν να αλλάξουν κάποια πράγματα και να ρισκάρουν παραπάνω, ωστόσο η Θύελλα τους… τελείωσε με το δεύτερο γκολ που ήλθε στο 51′: Ο Αρκάδιος Βαζέχα έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Ζέκιο και εκείνος με άψογο πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη διαδικασία των μπαράζ για το 2-0. Αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά έκοψε τα πόδια του ΑΟΖ, με την Θύελλα στο υπόλοιπο διάστημα να επιβάλει 100% τον ρυθμό της, να κυκλοφορεί τη μπάλα και με όμορφο ποδόσφαιρο να δημιουργεί προϋποθέσεις για να σημειώσει κι άλλα τέρματα.

Οι παίκτες του Πέτρου Τσιγκούλη απείλησαν με τον Στάφα και τον Ζέκιο, ενώ πέτυχαν το τρίτο γκολ στο 80′! Ο Ζέκιο αυτή την φορά μετατράπηκε από εκτελεστής σε δημιουργός και με εκτέλεση κόρνερ… σέρβιρε στον Ντε Ντέους, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

***Ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας μετά το φινάλε του αγώνα μας τόνισε: ”Οι παίκτες μου ήταν καταπληκτικοί, έβγαλαν ψυχή και μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι υπερήφανος”!

***Επόμενο παιχνίδι για την Θύελλα Ραφήνας την Κυριακή 22/5 εκτός έδρας με την Ζωφριά.

***Δεν υστέρησε κανείς για την Θύελλα, κορυφαίοι οι Ντούνης, Βαζέχα, Ανδρεαδάκης και Ζέκιο.

Διαιτητές: Διαμαντόπουλος, Χαραλαμπόπουλος-Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Δράμπαλης, Φύτρος, Στάφα (62′ Ντε Ντέους), Αράπης, Ντούνης, Ντόσκας (60′ Μανουσάκης), Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης, Αθανασόπουλος (75′ Μουτζακάς), Βαζέχα, Ζέκιο.

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Κόντης, Χουσελάς (46′ Ξύδης), Μαλαχάζης, Βελέτζας Κ., Καραϊδρος, Σπυρόπουλος, Παινέσης (58′ Γκαρμίρης), Γκολέμης (46′ Χατζησοφρωνίου), Χρυσαφίδης, Φωστέρης, Μυργιώτης.

 

Related posts

Ο Παλληνιακός με πέναλτι του Σάμιου 1-0 στο ντέρμπι τα Γλυκά Νερά

Abola Team 3

Συνεργασία με την ALTERLIFE ανακοίνωσε η Ατλαντίδα

Ρένος Γιαμπουράς

Οριστικά Καρπενήσι η προετοιμασία του Ολυμπιακού-Δυνατά φιλικά με ΑΕΚ Κ20 και Παναχαϊκή!

Abola Team 2